reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziendoberek :-):-):-)

SYLWIA GRATULACJE KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MARIUSZKU CHOWAJ SIE ZDROWO I SPRAWIAJ RODZICOM DUŻO RADOŚCI !!!!!!!

LORI masz racje ryjki są jeszcze do dopracowania
:-);-):-)

A mój m leży " ciężko chory " :baffled::baffled::baffled: masakra meliska wita :-)

Miłego dnia :-):-):-)

reklama
Dzień dobry kochane
Biapl
- dostałaś zaproszenie do grupy kochana popatrz w wiadomosciach
Losiczko- ło matko chłop z katarkiem nawet umiera wiadro melisy by sie zdało mieć! cierpliwości zycze :)
Viola- oj mamy cycuś sie robię a tu praca robi puk puk musi się bidulek przyzwyczajać :( ech trudne te rozstania

Witam i Ja :-D

Violuś kurcze .. to co bedzie jak TY pójdziesz do pracy :-( Myslę ze z czasem Antoś sie przyzwyczai ze mama bedzie musiała wyjśc na pare godzin !!!!!!!!!!!:tak: złożyłaś to CV juz do tego sklepu ?????????

Losiczka zdrówka dla męzusia ... jak chłop chory to koniec świata :baffled::baffled::baffled:
dziama zapisałaś sie do lekarza juz ??????????

NIe mam coś dziś siły :baffled: za późno chyba chodze spać :tak: no ale nie umiem zasnąć wcześniej niż o 23 :-(

ciekawe jak sie mają nasze świeżo upieczone mamusie :tak::-D

PAWEŁEK DZIŚ KOŃCZY PÓL ROCZKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D MOJE MAŁE DUŻE SŁONECZKO :-):-):-):-)

tak Ilonko umówiona jestem na 6 tj za tydz w środę znając moje dolegliwości to do sr będzie czysto hehehe. Wszystko oki tylko do szpitala nie chce iść bo nie mam na to czasu ni huhu. Szydełko to nałóg bez 2 zdań a każdy nałóg ma skutki uboczne miedzy innymi niewyspanie ale to w początkowych fazach po ponad 10 latach tak jak u mnie to jeszcze pogorszenie wzroku i od czasu do czasu ból nadgarstków:p

Ostatnia edycja:
cieszę sie .... ze wizyta zaklepana !!!!!!!! Moze nie bedzie trzeba hospitalizować :tak::tak::tak:
ojjj kochana teraz mnie nie boli nadgarstek ale przed świętami jak miałam tyle tych zamówień to był koszmar :szok::szok::szok: teraz chyba juz mi sie wyrobiły hehe :-):-):-):-)

a zapomniałam sie pożalić :-:)-( od 2 tyg moja biedronka zamknięta ....... ehhhhhh także lipnie ....ale za to odkładam co tydzien kasę na otwarcie :-D:-D:-D czyli 3 marca ... wykupie pampersy , colę, mielone parówy :-D:-D:-D:-D teraz fajna była promocja na proszek REX 3,5kg za 25zł drugie 3,5kg za 1zł :tak::-):-):-):-) oczywiście pojechałam i kupiłam :tak: tego musi być zawsze dużo przy dzieciach :-D

Ilona- co zycie bez biedronki pod nosem toz to tragedia cie spotkała hehehehehhee ja wczoraj zrobiłam nalot po pojemniczki na żywność :) i rurki z kremem nowa słabość :) ale wiecie jak już miara wzięta u krawcowej to nie mogę schudnąć ani przytyć hehhehe więc nie moge zmniejszyć ilości jedzonych słodyczy :)

Co do nadgarstków to mnie nie bola jak dużo robię mnie juz bolą czasem od tak po prostu wydaje mi się że mam już powyrabiane tam te wszystkie kostki chrząstki itp starość nie radość heheh choroba zawodowa :)

tez mam nadzieje że nie bedę musiała się kłaść na oddział ale z tego co wiem to on tak robi żeby badania mieć kompleksowe u pacjentki zrobione. U mnie wg badania ginekologicznego i usg wszystko jest oki

My po wizycie u kardiologa. Tym razem po wielkich bojach pani jędzy udało się zrobić badanie,ale normalnie nawet nie chce mi się komentować.
Jest dziurka w serduszku która powinna się sama zasklepić do 2 roku życia i jest taka kreseczka ona nazwała to struną, która wywołuje szmery,i to może już zostać na zawsze ,ale nie jest to wada.

Ilonka złożyłam tam papiery i do biedronki też złożyłam. Zobaczymy.
100lat dla Pawełka z okazji pół roczku:)

reklama
dziama jedzonko było jednym z kilku sposobów. Ta lekarka jest taka wredna,ze Antek się jej boi. A na dodatek było wszystko super mały grzecznie je ona wysmarowała go żelem przykłada mu głowicę i przypomina sobie,że nie ma papieru włozonego do aparatury wrrrrrrrrrr tylko patrzyłam jak mój mąż się gotuje i modliłam się,żeby czegoś jej nie zrobbił;)Ona po papier a antek hyc na brzuszek i wszystko było w żelu i na dodatek zaplątał się w tym kablu od głowicy bo oczywiście zostawiła to między jego nogami zamiast odwiesić.
Później poszliśmy jeszcze na ekg i inna pani bez problemu zrobiła mu badanie.

Ilonka
a Ty na allegro już nie wystawiasz czapeczek?

Ostatnia edycja:
Do góry