reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzieczyny ja żyję i mam się dobrze...
mój Krzysiak też...

nie bardzo nmadrobię bo mamy teraz zawrót głowy... sytuacja nie układa się tak jak to sobie wymarzyliśmy i mój mąż chodzi ciągle zły... opiszę może następnym razem...

co do sytuacji z trollami na forach to niestety codzienność... mnie do myślenia dało tylko to jak rzekoma koleżanka zachowywała się po rzekomej stracie... nie znałam Was tutaj długo i nie chciałam osądzać... ale nie pasowało mi to i już! też miałyśmy na poprzednim forum identyczną sytuacje z jedną panną!!! takie zachowanie są jak dla mnie psychopatyczne!!! ogólnie nie wiem co wydarzyło się teraz bo weekend normalnie minął jak z 'bicza trzasnął'...

u mnie ogólnie ujowo... przepraszam, że tylko o sobie i nic konkretnego, ale psychocznie trochę wysiadam!!! napisze może potem jeszcze, albo jutro... ginekolog mnie czeka i dziś tym żyję!

buźka skarbki ~(^_^)~

reklama
Ilonko dzięki Ci o pięknaaaaaa !!!!!!!!!!!!!! czarownicooooo !!!!!!!!!!! :-):-D

LiLuu jak mogę przekupić Twoją Lily żeby wyszła? :-D

Valkyrie odzywaj się czasami :* Twój Krzysiu zdrowieje, za to mój padł na dobre :-( ale wyzdrowieje- innego wyjścia nie ma ;-)
Jak masz problemy to pisz, nic się nie czaj :tak:

To Ci uparciuszek :-) :-) szykuje Ci się ciężki żywot z dwoma nieprzekupnymi uparciuszkami ;-)
No, ale My tu pitu pitu, a ja chciałam zaapelować do Lily, że jutro wypadało by już pakować się do wyjścia, żeby Święta spędzić pięknie, ładnie w swoim wygodnym łóżeczku i cudnym pokoiku !!!! :-) LiLuu, a może walizeczki nie podesłałaś córusi i nie ma się do czego spakować, stąd ten brak reakcji na wyjście?
:-D

Paula kurcze ona ma walizkę z Disneya :-D myślisz że jej się nie podoba :szok::szok::szok::szok: ooooooo i nawet jej kółka w tej walizce świeca no co za dziecko

LiLuu mnie by się taka walizka spodobała :zawstydzona/y::-D więc miejmy nadzieję, że jak i Lily jej się lepiej przyjrzy to zdecyduje się na pakowanie i jazda na tą stronę :-)
A gdyby jednak mała jej nie chciała, to ja Ci podam adres i chętnie pojadę z taką walizeczką na najbliższe wakacje
:-D:-D:-D

reklama
LiLuu dziękujęęęęęęęę :-) nawet nie wiesz jak się cieszę :-D ale mimo wszystko mam nadzieję, że Lily ja zaakceptuje, a Ty najwyżej wyślesz mi namiary to sobie kupię taką samą :-p:-D:-D:-D

Do góry