reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej dziewczynki!
Odmeldowuję się, nadal w szpitalu :baffled::baffled::baffled:
Leżę na ginekologii nadal na antybiotyku, ale już jestem coraz silniejsza :-).
Dziś po raz pierwszy mieliśmy Alę na rękach!!!!!! No i mogłam ją nakarmić :-):-):-)
Ala już leży w łóżeczku. Jest jeszcze podłączona do monitora i na antybiotyku, ale już można ją wziąć na ręce!
Hania nadal w inkubatorze, ale próbują ją już karmić butelką co 2-3 karmienia i większość zjada :-).
Niestety do domu wyjdą prawdopodobnie dopiero po nowym roku...
Reszta na g.

Ściskam Was mocno i dziękuję za pamięć!!!!!!

P.S. Bo bym zapomniała: Ada, Joasia meeeeega gratulacje!!! Niech fasolki zdrowo rosną!!!

reklama
Kasiu najważniejsze ze dziewczynki swietnie sobie radzą :tak:
A ty tez pewnie niedługo dojdziesz do siebie kochanie
pozdrawiamy i ślemy calusy dla was

Jane qrcze No co ty mówisz :no: Cholercia a da sie lekami leczyć ?? Czy trzeba ciąć ? Tulam biedulko :*

liluu póki co mam leki ale jak raz się to dziadostwo przypelętało to cholera wie czy później też nie będzie.... a poza tym owulki nie mam :-:)-( a no i 4 cm... jestem w szoku bo byłam przecież jakoś w czerwcu i nic nie było.....

Kasia super,ze dziewczynki nabieraja siły :-) Najważniejsze ,że choc powoli, to wszystko do przodu idzie :-) Buziaki dla Was :*

Jane no co Ty ?? Kiedy teraz masz iśc na sprawdzenie czy coś maleje?? No nieźle urosła w tak krótkim czasie :szok:

kurcze ja też normalnie w szoku jestem....muszę się umówić ale już nie miałam siły dziś tam stać i się umawiać ... jutro to zrobię... mam brać tabletki i po @ zjawić się na kontrolę

kasia niestety tak jest... zresztą Ciebie też los nie oszczędza....

zmykam spać dziewczynki bo mnie wykończyła ta zajebista wiadomość...

Ostatnia edycja:
Napisalam na grupie i wracam tutaj
JANE -a w czerwcu bylas u tego samego gina ??
KATY - Ty farciaro takie kosmetyki no no
ILONKO - zakupilam "niezbednik" spidermena bo Darul ma ostatnio fiola na jego punkcie - a ze w biedronce byly podusie i zestaw do jedzenia w sensie talerzyki i kubeczek to mam nadzieje ze sie ucieszy. Wiedzial ze dzis w nocy mikolaj przyjdzie ale idac spac wymiekl i z przerazeniem i ze lzami w oczach mowi ze nie chce zeby mikolaj przychodzil w nocy bo on sie go wystraszy i zeby lepiej tylko w dzien do przedszkola przyszedl :baffled:

a z Anecia idziemy jutro na mikolajki do burmistrza bo u nas taka tradycja ze na takie spotkanie mikolajkowe ida dzieci w danym roku urodzone, dostaja maskotki i pierwsze ksiazeczki do czytania noi listy gratulacyjne od Pana Burmistrza noi wspolna fotka :-D

reklama
marysia byłam u innego ale też mi robił usg...chyba nic tedy jeszcze nie było i tak dobrze, że teraz poszłam bo w sumie nie miałam specjalnych wskazań tylko z ciekawości poszłam...

fajnie, że takie mikołajki wam organizują, bawicie się dobrze

dobranoc

Do góry