reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula ano nie mogę się doczekać przeprowadzki już :-) Bo juz mam dość tego mieszkania, a na dodatek chciałabym sie jak najszybciej przeprowadzić, bo może udało by się zanim Bianka wyjdzie na świat :-)

Lori a bierzesz coś ?? Ja w ogóle ie wiedziałam,ze można brać pół dniówki urlopu :szok: Dlaczego nie idziesz do lekarza i na l4,żeby sie porządnie wykurować??

Katrina to dzis pracowity dzien był:szok:

reklama
Ja już zrobiłam Rafaelo Katrina prześlę ci pocztą :tak::tak::tak:
teraz obżarłam się pierogami :szok::szok::szok: i się ruszyć nie mogę a P nie ma jeszcze z pracy nie ma kto mnie wytransportować na piętro :errr::no2::oo:
ja wiem że wy zajęte jesteście kobitki ja też niedługo taka będę niedostępna

Rozia - no najlepiej to byłoby się wyrobić przed porodem. Trzymam kciuki żeby się udało ;-)

biorę do oczu gentymycyne. To jest antybiotyk,ale do płodu to raczej nie przenika. Na przeziębienie biorę aspiryn c , na gardło orofar i jeszcze rutinoskorbin. Smaruje się vikiem.

lilu - ale bym sobie zjadla pierogi mmmmmm aż mi ślinka cieknie na samą myśl

ja tez brałam n=tantum verde i mi pomagało i inhalacje z soli kuchennej..

Ano fajnie by się było wyrobić, ale to zależy czy zaczną oddawać mieszkania jeszcze w tym roku... Jeśli tak, to jest szansa, ale jeśli nie, to lipa... Także trzymajcie dziewczynki kciuki :-)

Roziu - kochana ja na ogół tak mam w dzień, zero czasu dla siebie. Dopiero po południu, albo wieczorem jak juz dzieci pójdą spać, to wtedy jest czas dla mnie.
Biorę sobie lampkę mojego kremu i są czę czytając co u Was się działo.

Mam do Was prośbę, ale to napiszę na grupie.

Ostatnia edycja:
I ja mam wreszcie chwilke sie pobyczyc z Wami :)
LORI - zdrowiej zeby fasolce bylo dobrze :-)
VAL - widze u Ciebie szpital na calego - zdrowka zycze
LILUU - wredotko Ty mi tu smaka robisz na takie pysznosci wrrr a ja o dzemie i kurczaku :angry:
lece jeszcze na grupe nacieszyc oko brzuszkiem Marci :happy2:

Paula tak, nowe budownictwo :-) Także jeszcze trzeba będzie wszystko w środku zrobić... A propos zmykam teraz, bo jadę z siostra za płytkami do łazienki... Wybralismy juz z m ale musze je jeszcze zobaczyć na żywo :-) Bedę pózniej :*

reklama
Do góry