reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

mamy niezła epidemię

walky tak- dieta- intensywnie się odchudzam- waga docelowa 52 kg
jedyny problem jaki mam to to, że chcę pozbyć się oponki, a nie zmniejszyć cyca

reklama
Malami123 o jej... przykro :-( ale może tym razem chodzi o coś innego :confused:
ja już zwariowałam normalnie :-p też zazwyczaj miałam tak 5/6 dni a teraz...

Małami ... moze zrób test co????????????:baffled: tak na wszelki wypadek:sorry2:
piąteczko to jak coś to robimy razem nalot na dziewczyny skoro u Ciebie dziś pustki:-p:-D

Ooooooooo Ja tez musze wypróbować tą glinkę :tak::tak::tak::tak: choć mnie to juz nawet maseczki nie pomogą.........:-D:-D:-D:-D:-D

Ja wage mogę porzyczyć ale ostrzegam ZAWSZE ZEPSUTA BO POKAZUJE CIAGLE ZA DUZO KG

Losiczka tempka w dół........ ale i tak mam schizę ........ ze to ...... tfu, tfu nawet nie wypowiadam tego slowa ........:baffled: o kurcze to z Kubusiem to masz przeprawy .......:szok::szok:
dziama a co to za majtochy????????????????? sytringi sie wrzynały tam gdzie nie trzeba ????????????:-p:-p
Aniu ciekawe czy faktycznie w niedziele spakuje manatki ..:confused: bo z tego co piszesz to jakiś dziwolong z niego......... aha i gratuluje 8 okienka skarbie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie dziś skromnie .......... schabowe , ziemniaczki i buraczki :-D:-D:-D:-D:-D..........ale skromnie co????????????? hahaha :-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Ładna mi skromność Ilonko :) ja zapodałam sobie własnie kawusię. a na obiad mielony i dwa jaja n twardo plus ogórek konserwowy :) hehehe Paula. Małami -moja @ tez dziwna ale u mnie od maja wszystko dziwne w cuklach więc się nie przejmuję. To znaczy przejmuję ale nic mnie nie zaskoczy o moze tak. Piąteczko -narobiłaś mi ochoty na maslankę zakupiłam truskawkową wczoraj :) zwykłej nie lubię

reklama
Paula no mówię skromnie u bo u mnie zwykle na stole króluje, kawior itd :-D:-D:-D:-D:-D:-D :-p:-p:-p
Małami wpadaj zapraszam..... oddaje Ci schabowego P...... :-p:-p:-p Ty bardziej potrzebujesz kurczaczku :-):-):-):-):-)
piateczko ta maślanka to na odchudzanie ??????? kobieto olśnij mnie no ......
dziama ślepoto.... pytałam o te majtochy,,,, no pochwal sie co tam kupiłaś :-p:-p:-p ze sie nie da nosic :-p:-p:-p

Do góry