reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Padam na kolana i proszę o wybaczenie :* ale bardzo milutko mi sie zrobiło że myślałyście o mnie gdybym wiedziała że taka tęsknota będzie to bym napisała esa przepraszam ale kurna ciule jedne coś zmotali i neta nie miałam wczoraj!!!!!!!!!!!!!No to mówię dupa net niet to mecz z czaję i też duapa hehehe.

a zapomniałabym wspaniała ciocia czerwona w nocy wpadła w końcu p40d tym razem

Laski trzymac kciuki ide na rozmowe z szefem o podwyżkę :-):-):-) a co kolezanka odchodzi do drugiej firmy i tu tylko bedzie na połowe etatu ,ja mam po niej czesc pracy przejąc wiec .............. za najniższą krajową to chyba przegina i tego robić nie będe
jak nie da to w poniedziałek rozmowa u G w Warszawie znowu a co!!!

Witam i ja :-)

Pogoda dzisiaj wręcz wymarzona, dlatego też nie mogę spać po nocce
:tak: widzę, że tutaj niezłe wróżby odwalacie :-D

sylwia_d trzymam kciuki, aby wszystko było OK., daj znać jak będziesz wiedziała już coś więcej
:tak: trzymaj się ;-)

KatyB OK, no problemo
:-p pomyślałam, że Cię zanudziłyśmy i zasnęłaś hahaha :-D ale jaja z tą policją… nieciekawa sprawa powiem Ci… ale posprawdzajcie to może w razie czego, żeby nie wyskoczyły jakieś rewelacje z tego… lepiej dmuchać na zimne :tak:

Malami123 o jej, bliźniaki Ci się marzą?
:szok: :-) Trzymam kciuki za rozmowę, oby szef okazał się człowiekiem :tak:

losiczka72 jestem dumna z Twojej „suchej” podróży do apteki
:-D a eklera jedz, jak walić kupona to z gestem hahaha :-D

dziama86 ileż można na Ciebie czekać kobieto
:wściekła/y: :-D

ależ z nas krwiożercze bestie dzisiaj...
:-p
również do mnie @ zawitała… ilonko24 proszę o wpisanie do tabelki kolejnej @ na 14.11... i wracaj już do nas ilonko24- nie ma opierdzielania się !!! :-D

reklama
Paula troszke sie stresuje jak oni tak wpadaja ale my mamy czyste konto, maga isc do agencji i sprawdzic kiedy tamci przestali wplacac za czynsz i uciekli a od kiedy my mamy kontrakt.........na samym poczatku mielismy wieksza przygode....bo mamy w ogrodzie cos na rodzaj malego garazu ale wygladjacego jak maly domek.........jak sie okazalo stoi nielegalnie ale to inna bajka. I tak sobie policja wpadla raz na kontrole....weszli do tego garazu a tam odrysowana markerem bron i slady "zwlok" a na przeciwko slady kogos kto niby byl oprawca..........zaraz telefony akcja.......przyjechala kryminalistyka.......probki itp mowie wam masakra:szok::szok::szok: jak sie pozniej okazalo to byl zwykly marker i narysowane dla jaj....nikt nikogo tam nie zabil.....ale mialam w gaciach sporo:sorry2:
Losiczko no wlasnie na sraczke powinnas sobie kupic jeden ale sprawdzony specyfik.......NUTELLE!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Martus &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziama pewni ze sie martwimy my jak wataha;-)

Do góry