reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja tez się już żegnam DOBRANOC kochane bedę zapewne w pon po pracowitym weekendzie napiszcie Dziamie eska z wyjawieniem tajemnicy, poczytam między robiebniem foty ze sledzikiem czy przy Jesteś szalona heheh

reklama
ja też zmykam... trzeba coś na necie oglądnąć, bo w tv oczywiście nic nie ma... ehhh

dobranoc i do jutra :-)

A tak na dobry sen dla naszych staraczek różowe fluidki, bo dawno nie było :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

no kurka wodna ja przyszłam to wy polazłyście :wściekła/y:
Viola to opowiadaj jutro :tak::tak:
dziama a Ty jako gość czy jako fotograf bardziej na tym weselichu ????????????????????
piąteczko Rozia dziama, viola dobranoc

dziama napisze eska jak juz bedzie na 100% pewne ...........
:tak:

Ilonka - pytałam, bo właśnie chciałam Ci napisać to co Losiczka - nie licz dni do owu - ja zaszłam na 3-4 dni przed owu - niby powinna byc dziewczynka, ale uwierz mi, że Kubuś to 100% chłopczyk!!!

Matko z córką.................córko z dziurką ale żescie naskrobaly..........czlowiek musi sie uczyc czytac od początku

Widze ze tu seksistowsko sie zrobilo:-) ..................moj maz mi oswiadczyl zebym sie umyla bo bede wolana do tablicy:szok::-D ciekawe co dostane jak nie bede znala odpowiedzi

Ja dopiero siadlam, po pracy zabralam sie za prasowanie i tak mi zeszlo 3 h, pozniej sprzatanko i tera padam
Martus zartujesz???? Ucieszylam sie jak Ilonka z promocji w biedronce Ale zadymiscie to zapraszam do mnie u Ani bedzie dzidzi :-p:-p:-p.....moze Ania sie nie zezlosci ze Cie podkradam:-) ....................juz widze ta rundke po pubach w Londynie, zeznoimy sie ze beda nas wyciagac spod stolów
Kasia-es w koncu sie pokazalas:-).......bardzo sie ciesze ze twoje slicznotki juz tak szaleja......i modle sie za dzieciatko kuzynki, wspaniale ze juz uklad pokarmowy zaczal prace to dobry znak:tak:
Agnes tez sie zdziwilam jak tempke umiescilam na wykresie:szok::szok::szok:...........a ty dawaj znac jak tylko bedzie sie cos dzialo :tak::tak::tak:
Aniu jak tam slonko;-)???? Po za bolem szczepionkowym???? Lilutka szaleje czy dalej leniuch???
Dziama trzebabylo zlaapac te dechy i zdzielic goscia
Truskaffka jak dlugo myslisz pracowac???
Paula to co bedziesz teraz soczystą wymowę mieć:-D:-D:-D???
A gdzie Pamela???
Jane ????
Zzagubiona????
Piateczka
na poprawe humoru

Wy tu o pączkacha ja na diecie juz prawie tydzien

dzień dobry diewczynki- ja tylko zameldować, że narazie wszyscy żyją- powiedziałam gadowi, że jak weźmie tą robotę to walizka i niech śpi w kanc albo wynocha na stałe do jaskini- wpadnę czasem sprawdzić, czy biurko jeszcze stoi i tyle

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziendoberek :-)

Szaro buro i ponuro w Poznaniu ale sie nie przejmuje :-) mam dużo szycia wiec męzuś dzisiaj zajmuje sie gotowaniem a ja szurankiem.

Ilonko ja tez sobie pomyślałam że ta twoja tajemnica to nowy suwaczek ciązowy he he:cool2:

Laseczki życze Wam miłej spokojnej soboty . :-):-):-) Narażinko :-) ( gębula boli......mam juz dośc :-( )

reklama
Witam
A więc tak: u nas w banku można zawiesić jedną ratę w roku bez żadnych konsekwencji tylko trzeba to zgłosić. Można też zawiesić spłatę na 5 miesięcy (bez ponownego sprawdzania zdolności kredytowej) lubna dłużej ale wtedy ponownie sprawdzają zdolność. I takie zawieszenie można zrobić raz na okres całego kredytowania.
Więc postanowiliśmy,że weźmiemy ten jeden miesiąc w tym roku i jeden na przyszły rok i to będzie grudzień i styczeń a później zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. Niestety nie będzie to czas na siedzenie z dzieckiem tak jak chciałam tylko na szukanie pracy,ale zawsze coś,przynajmniej nie będzie tego spięcia że jak nie znajdę pracy to nie będzie za co spłacać,zawsze możemy jeszcze te 5 miesięcy wziąć jakby co. Ale byśmy chcieli to zostawić bo nie wiadomo co nas jeszcze czeka przez te 25 lat.

Miłej soboty ja lecę na lumpki.

Do góry