futrzakowa
yea! to ja!
Takhisis popieram w 100% i gtauluję że potrafiłaś tak zmienić swoją dietę :-) ja się również staram nie wpychać w siebie pustych kalorii ale wiadomo że różnie to bywa :-) pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na miescie tylkohanuna a czemu zrezygnowałaś z nabiału i sałat?
na miescie tylko
Nie mam przeciez pewnosci, ze salata sa dobrze umyta, a nabial z powodu surowego mleka..
Na szczescie troche sie z fast foodami uspokoilam od 2 tyg..
a Laurana jaka była twoja dieta przed a jaka w czasie ciązy ?
wydaje mi sie ze 8 kilo to strasznie mało bo powinno sie minimum 12 tak mi lekarze mowili bo matka musi umieć czymś wykarmić swoje dziecko a ty 8 kilo miałaś na plusie z czego z 2 kilo wody 3-4 dziecko to masz kilo tłuszczu a wiec nie za dużo z czego jeszcze u większości kobiet ten ostatni kilogram to siara i mleko zbierająca sie w piersi do porodu - ale sa rożne kobiety i maja rożne podejścia. kolezanka zaszła w ciaze i sie w niej odchudzała tez przytyła 10 kilo ale co z tego jak jej dziecko jest chore bo w czasie ciąży płod nie dostawał tego czego sie domagał, choroba wyszla po 3 latach , wczensiej były tylko jakies sygnały ktore każdy lekarz bagatelizował
Ja przytyłam 25 kilo do figury wróciłam po 9 tygodniach sprzed ciazy
wracajac do tematu na miescie jadłam ale w restauracjach nie w fast foodach