reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przygotowanie na dziecko

Wkrótce przyjaciółce urodzi się córeczka. Chcę jej pomóc w przygotowaniu wyprawki i postanowiłam kupić jej termometr na podczerwień. Jak myślicie, to dobry pomysł? Dajcie znać, czy warto zamówić z tej strony termometr i czy w ogóle termometr na prezent to dobry pomysł!

reklama
Jeśli chodzi o mierzenie temp dziecka to mi kompletnie re termometry się nie sprawdziły. Myślę że to dość indywidualna sprawa. Fajnym prezentem dla mnie jest nebulizator zawsze się przyda. Możesz też obgadać z przyjaciółką temat może ma coś upatrzone.
Pozdrawiam;)

Dokladnie podpytaj co by chciala, o czym mysli aby sprawić jej radość a nie robić niespodziankę. Moze wolałaby skorzystać z jakis swoich pomysłów.

Fajną rzeczą i zazwyczaj taką nie uwzględnianą przez rodziców w wyprawce jest mata do leżenia na brzuszku, my mamy dywan skip Hop i uważam że byłby to super prezent na lata :)

Wkrótce przyjaciółce urodzi się córeczka. Chcę jej pomóc w przygotowaniu wyprawki i postanowiłam kupić jej termometr na podczerwień. Lekarka poleciła mi stronę Diagnosis. Jak myślicie, to dobry pomysł? Dajcie znać, czy warto zamówić z tej strony termometr i czy w ogóle termometr na prezent to dobry pomysł!
Ja kupiłam w aptece termometr na podczerwień, już nam służy 3 lata. Może zapytaj przyjaciółkę co potrzebuje? Bo po co ma jej się coś zdublować 😉

reklama
Mam bardzo dobry i precyzyjny termometr od mesmed. Jest wielofunkcyjny mierzy i temperaturę ciała, wody do kąpieli i mleka. Ma podświetlany wyświetlacz także bez budzenia dziecka mogę zmierzyć temperature w nocy. Polecam model Forst Plus.

Do góry