A to nie jest tak ze sport od tej cab rózni sie recznym hamulcem? Wybraliśmy ja bo dużo chodzimy po gorach i bez hamulca ciężko schodzić.a w sport tez jest utwardzana podloga? czy jak pada to przemaka od kaluzy?
reklama
wydaje mi sie że nie, no w cab jest z tego co widzialam na zdjecia podloga niżej-nie na rownym poziomie siedziskiemA to nie jest tak ze sport od tej cab rózni sie recznym hamulcem? Wybraliśmy ja bo dużo chodzimy po gorach i bez hamulca ciężko schodzić.
jasani
Fanka BB :)
Jeżeli dziecko ma dopiero 7 miesięcy to powinnaś w przyczepce ( nieważne jakiej) zmontować specjalny hamaczek i w nim bezpiecznie przewozić dziecko. Żadna, nawet rozkładana nie będzie dla niego dobra z fizjoterapeutycznego punktu widzenia.queridoo bylo moim typem ale u mnie maluszek 7 mcy wiec jednak to rozkladanie to wazny aspekt
planuję kupic wkładkę w thule są takie dla dzieci 6-18 mcyJeżeli dziecko ma dopiero 7 miesięcy to powinnaś w przyczepce ( nieważne jakiej) zmontować specjalny hamaczek i w nim bezpiecznie przewozić dziecko. Żadna, nawet rozkładana nie będzie dla niego dobra z fizjoterapeutycznego punktu widzenia.
jasani
Fanka BB :)
Ale to nadal nie jest dobre rozwiązanie. Wybrałabym jednak hamak.planuję kupic wkładkę w thule są takie dla dzieci 6-18 mcy
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
dzięki! Zastanawia mnie czy ta podloga jest podnoszona? Tzn da się ustawic na rownej lini z siedzeniem? Bo on ma podloge taką plastikową, ze w razie deszczu dziecko nie siedzi w mokrym?
Podłoga się nie podnosi, ale z przodu są wywietrzniki, które można zamknąć i żadna woda nie ma szans dostać się do środka - sprawdzone w deszczu
Hamulec ręczny to osobna opcja do dokupienia i radzę dokupić - ja bardzo żałuję, że go nie mam, za to koło joggingowe kupiłam i użyłam raz...
Dla niemowlaczków są hamaczki, ale to też jako dodatkowa opcja
mam jeszcze jedno pytanie, a właściwie prośbę.Podłoga się nie podnosi, ale z przodu są wywietrzniki, które można zamknąć i żadna woda nie ma szans dostać się do środka - sprawdzone w deszczu
Hamulec ręczny to osobna opcja do dokupienia i radzę dokupić - ja bardzo żałuję, że go nie mam, za to koło joggingowe kupiłam i użyłam raz...
Dla niemowlaczków są hamaczki, ale to też jako dodatkowa opcja
Czy jesteś w stanie zmierzyć mi jej dlugosc zlozoną? Podają wymiary 110 ale znalazlam opinię w internecie ze to jednak 100 cm a nie 110, a w moim bagazniku jest 105 wiec ma to ogromne znaczenie akurat
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
mam jeszcze jedno pytanie, a właściwie prośbę.
Czy jesteś w stanie zmierzyć mi jej dlugosc zlozoną? Podają wymiary 110 ale znalazlam opinię w internecie ze to jednak 100 cm a nie 110, a w moim bagazniku jest 105 wiec ma to ogromne znaczenie akurat
Tak wygląda w wersji prawie maksymalnie złożonej - długość całkowita 100cm, szerokość 75cm, wysokość 60cm
Można jeszcze zdemontować przednie kółka, ale na wymiary to nie ma wpływu, więc ja ich nie ruszam
Do środka przyczepki wchodzi największa walizka podróżna, więc przy wyjazdach na wakacje nie traci się przestrzeni bagażowej aż tak bardzo
reklama
bardzo Ci dziękuje decyzja podjetaTak wygląda w wersji prawie maksymalnie złożonej - długość całkowita 100cm, szerokość 75cm, wysokość 60cm
Można jeszcze zdemontować przednie kółka, ale na wymiary to nie ma wpływu, więc ja ich nie ruszam
Do środka przyczepki wchodzi największa walizka podróżna, więc przy wyjazdach na wakacje nie traci się przestrzeni bagażowej aż tak bardzo
Zobacz załącznik 1530398