reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przybory szkolne

Miasto
wodzisław śl.
Witajcie rodzice!
Zbliża się rozpoczęcie roku szkolnego i w związku z tym pytanie do was: czym kierujecie się dobierając dzieciom przybory? Co ma dla was największe znaczenie?

reklama
jakość;-),mija sie z celem kupowanie kolorowych bajkowych kredek,które nie chcą potem malowac!!bajkowych ołówków które łamią sie przy struganiu lub wypada z nich rysik;-/!ja kupuję od 3 lat sprawdzone rzeczy,polskich producentów i choć parę złoty drozsze spisza sie genialnie w czasie roku szkolnego!

No właśnie cena nie często nie jest adekwatna do jakości.
Natknęliście się na coś takiego kiedyś?

Mi się wydaje, że co do tych rzeczy z serii które bazują na popularnych serialach itd wysoka cena nijak się ma do jakości. Płacimy raczej za nadruk o_O

Z tej stronki klej biały biurowy jeszcze kupuje młodemu do przedszkola i farbki Astra są też u nas w papierniczym. Nieporównane kredki - Bambino teraz również w wersji ołówkowej.

Myślę że podczas zakupu kieruje się jakoscia danego produktu,oraz jego wyglądem. Dla dziewczynki która idzie do 1 klasy wygląd i kolory przyborów maja przecież bardzo duże znaczenie:)

reklama
W tym roku było pełno bajkowych artykułów szkolnych, na szczęście były dostępne różne firmy i w śród tych bajkowych znalazła się też moja ulubiona firma jeśli chodzi o kredki świecowe, czyli Bambino, wg mnie najlepiej malują. Jeśli chodzi o kredki ołówkowe, to wybieram Bic lub Bambino.

Do góry