kasia-matiy
Fanka BB :)
tantum verde można stosować na gardło w ciąży, ale mnie osobiście on nie pasował
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To spróbuj pastylek z propolisem *spam*, ja brałam i byłam zadowolona.
też nie wiedziałam że prealen, poza słynnym syropem, na przeziębienie właśnie, ma tabletki na gardło tak to juz jest, póki człowiek nie potrzebuje to sie w branży nie orientuje. A słyszałam tez z poleceniaDzięki dziewczyny za sugestię. Porozmawiałam z panią farmaceutką jeszcze, padło na *spam* i siostra zadowolona bo czuje ulgę.
To prawda. sama choć ciężarna nie jestem mogę poświadczyć o działaniu pastylek. Swoją drogą dobre w smaku też. ;Dteż nie wiedziałam że prealen, poza słynnym syropem, na przeziębienie właśnie, ma tabletki na gardło tak to juz jest, póki człowiek nie potrzebuje to sie w branży nie orientuje. A słyszałam tez z polecenia
To prawda. sama choć ciężarna nie jestem mogę poświadczyć o działaniu pastylek. Swoją drogą dobre w smaku też. ;D
A to są duże plusy, szczególnie dla kobiet z cukrzycą, które spokojnie mogą zażywać te pastylki.No nie są najgorsze, jak na pastylki bez cukru i chemicznych specyfików nadających walory smakowe
To już kwestia indywidualnych odczuć.Dobrze, że nie zwiększały nudności