witajcie mamuski. Zwracam sie do Was z prosba o pomoc bo tak naprawde to nie wiem juz co robic. Synek ma skonczone 14 miesiecy i ani jednej przespanej nocy na koncie. Dopoki bylam w domu nie stanowilo to zadnego problemu, niestety teraz wrocilam do pracy a pracuje rowniez na noce, a syn zostaje z tesciowa. Wiem, ze karmiac piersia mam prawo nie pracowac na noce, ale z przyczyn wyzszych nie moge tego zrobic. Tu pojawia sie problem,co zrobic z malym, zeby moc zostawic go z tesciowa. On budzi sie dosyc czesto, wiem, ze powinien juz przesypiac noce,ale nie jestem w stanie do tego doprowadzic. Na noc dostaje kaszke nestle sinlac,ze wzgledu na to, ze mial alergie na mleko krowie,teraz rowniez powoli podaje mu kaszki typowo na noc, ale one tez nie powoduja, ze maly spi dluzej. niestety. Syn nie toleruje smoczka i butelki, probowalam go przepajac woda, tak z butelki jak i z niekapka,bezskutecznie, probowalam podawac mleko modyfikowane.rowniez bez rezultatu. pomozcie blagam...dodam ze on tej kaszki uskutecznia ok 150 200 g a potem zaprawia cycem. pierwszy raz budzi sie ok 22-23
Ostatnia edycja: