reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przerwa w czasie trwania miesiączki.

Mama Kubusia❤️

Aktywna w BB
Hej dziewczyny.
Mam takie nietypowe pytanie czy któraś z was ma przerwy w czasie miesiączki? U mnie wygląda tak że mam normalnie dwa dni miesiączki na początku trzeciego dnia jest okej a z godziny na godzinę jakby miesiączka zanika, czwartego dnia wraca później znowu zanika na chwilę a piątego dnia jest znowu dobrze. Choruje na niedoczynność tarczycy i cukrzycę typu 1. Urodziłam dziecko w marcu 2023r. Biorę Duphaston na wyregulowanie cykli. Rozmawiając z ginekologiem na temat tego zdarzenia podczas badania nic nie wykazało i badania wychodzę też bardzo dobrze.

reklama
Witam.
W zeszłym roku to samo przechodziłam..
Po 5 dniach pojawiła się kolejna miesiaczka , byłam u dwóch ginekologów żaden nie potrafił stwierdzić czym było to spowodowane. Do dnia dzisiejszego nie wiem dlaczego tak się przytrafiło, cykle miałam regularne od lat a nagle takie coś.

Witam.
W zeszłym roku to samo przechodziłam..
Po 5 dniach pojawiła się kolejna miesiaczka , byłam u dwóch ginekologów żaden nie potrafił stwierdzić czym było to spowodowane. Do dnia dzisiejszego nie wiem dlaczego tak się przytrafiło, cykle miałam regularne od lat a nagle takie coś.
Ale już jest tak jak było czy nadal tak jest a jeśli nie to jak długo tak Pani miała?

Mam tak samo. U mnie to premenopauza, bo już stara jestem. Dostałam dupha-ston.
Ja biorę Duphaston na wyregulowanie cykli od 2020r i nigdy tak nie miałam. Po ciąży też dostałam Duphaston żeby brać od 18 dnia cyklu i było dobrze do momentu gdzie wykryto u mnie niedoczynność tarczycy i później wyniki z estradiolem poniżej wartości

Do góry