Bardzo dużo to kosztuje prywatnie. Ja miałam na NFZ, myślę że póki co warto spróbować z NFZ, zanim nam zamkną szpitaleduzo. Myslalam ze takie badania sa na nfz
reklama
Pat89
Zaciekawiona BB
jezeli beda komorki rakowe to co w takim wypadku? Jedyna opcja to operacja?Hej dziewczyny ja już po wizycie, lekarz będzie się konsultował z onkologiem i mówi że zazwyczaj oni są za tym żeby usunąć macice ale dają wolną rękę i on chciałby zrobić mi histeroskopie I pobrać wynik I zobaczyć czy są komórki rakowe jeżeli będą to też będzie za tym żebym usunęła macice jeżeli komórek rakowych niebędzie to jak najszybciej zajść w ciąży.
MARLENA863
Fanka BB :)
Takjezeli beda komorki rakowe to co w takim wypadku? Jedyna opcja to operacja?
MARLENA863
Dziewczyny ja byłam w prywatnej klinice i tam oni wykonują takie zabiegi przez to mi to zaproponowano tam żeby zrobić. W poniedziałek mam jeszcze umówioną wizyte do ginekologa onkologa co jest w szpitalu ordynatorem i będę z nim gadać czy niedałoby rady zrobić tego na kase chorych ale niewiem jak to będzie bo ja to miałam już skierowanie na histeroskopie ale ordynator mi odmówił powiedział że on może mi zrobić tylko operacje i usunąć macice.
MARLENA863
Tylko że mi odmówiono w innym szpitalu A teraz bym poszła do jeszcze innegoDziewczyny ja byłam w prywatnej klinice i tam oni wykonują takie zabiegi przez to mi to zaproponowano tam żeby zrobić. W poniedziałek mam jeszcze umówioną wizyte do ginekologa onkologa co jest w szpitalu ordynatorem i będę z nim gadać czy niedałoby rady zrobić tego na kase chorych ale niewiem jak to będzie bo ja to miałam już skierowanie na histeroskopie ale ordynator mi odmówił powiedział że on może mi zrobić tylko operacje i usunąć macice.
MARLENA863
Dziewczyny A kartę dilo można otrzymać tylko wtedy jeżeli ma się stwierdzony nowotwór.
To już jest wtedy poważny stan, bo może się jeszcze bardziej rozwinąć w zaawansowanego rakajezeli beda komorki rakowe to co w takim wypadku? Jedyna opcja to operacja?
Spróbuj jeszcze w poniedziałek z tym ordynatoremDziewczyny ja byłam w prywatnej klinice i tam oni wykonują takie zabiegi przez to mi to zaproponowano tam żeby zrobić. W poniedziałek mam jeszcze umówioną wizyte do ginekologa onkologa co jest w szpitalu ordynatorem i będę z nim gadać czy niedałoby rady zrobić tego na kase chorych ale niewiem jak to będzie bo ja to miałam już skierowanie na histeroskopie ale ordynator mi odmówił powiedział że on może mi zrobić tylko operacje i usunąć macice.
Co szpital to inne procedury.Tylko że mi odmówiono w innym szpitalu A teraz bym poszła do jeszcze innego
Uda się!
reklama
Dziewczyny A kartę dilo można otrzymać tylko wtedy jeżeli ma się stwierdzony nowotwór.
AnnEmPe pisała wcześniej, ze lek. Rodzinny może wydać taką kartę przy podejrzeniu nowotworu, a lek. Specjalista po stwierdzeniu nowotworuDziewczyny A kartę dilo można otrzymać tylko wtedy jeżeli ma się stwierdzony nowotwór.
Podziel się: