reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przerost endometrium a starania o dziecko

Czesc, od poczatku roku staramy sie o dziecko, póki co bezskutecznie. Rozregulowal mi się okres i do tego testy owu wychodzily negatywnie więc postanowiłam odwiedzić gin (wcześniejsza wizyta w styczniu) - skierowanie do szpitala na lyzeczkowanie, wynik badań- przerost endometrium. Czekam teraz na @ potem wizyta u gin i terapia hormonalna. Czy ktoś miał podobną diagnozę? Jak wygląda taka terapia i czy udało się zajść w ciążę?

reklama
Witaj ja to miałam okazało się po wylyzwczkowaniu ze to były polipy. Też starałam się zajść w ciążę 8 mueiesiecy bez skutecznie po usg okazało się ze mi odrosly (po kilku latach) kolejny zabieg i udało się zajść w ciążę po 2 cyklach mimo że pytałam 3 lekarzy kiedy można zacząć się starać każdy mówił co innego i chyba że szybko zaszlam odrazu mialam krwiaka. Proponuję odczekać od zabiegu 3 miesiące aby wszystko się dobrze wygoilo i było bezpiecznie.przed kolejną ciążą też już mi odrosly polipy ale widocznie były małe bo udało się zajść po ciąży mam mieć leczenie hormonalne pomoc dobrze to działa a Ty miałaś tylko hormony?

Do góry