reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przepisy na smakołyki i dania zwykłe dla naszych Słoneczek

aqua kacper tez chleba nie je....sprobuj mu przemyycic dajac tosta-u mnie tak kacper wcina tosta ze az sie uszy trzesa-serek+szyneczka+dla koloru troszke keczupu-chleb w tej chwili tylko w takiej postaci

a za mna chodza krokiety z kapucha i grzybkami(pieczarkami tez moga byc) tylko ja noga jestem do ciasta nalesnikowego:wściekła/y:

reklama
aqua - Maks panisko też chleba nie jada i to od miesięcy (tak jak ziemniaków) - NIE i kropka - wypluwa, zjada to co na chlebku a chleb wyrzuca - muszę przyznać, że to jest BARDZO uciążliwe jaśli chodzi o kolacje i śniadania (próbowaliśmy wszystkich rodzjów pieczywa) :angry:

poza tym jest niesamowicie wybredny - jada naprawdę zaskakujące rzeczy - przy czym raz ma na coś apetyt a następnym razem nie - lubi mięsa, ryby, zupy, warzywa, kiszoną kapustę, KEFIR nieustająco zagryza jogurtem - oczywiście w mięsach i rybach nie tknie panierki

generalnie - jak jest głodny - otwiera lodówkę lub szafkę i wyjmuje to na co ma ochotę i przynosi, to co sam wybierze zjada do ostatniego okruszka, - czasem jest to pomidor, czasem kiść winogron, jajo, parówka, a czasem ..... cytryna:baffled: - chodzi z nią wtedy po domu u cycka przez godzinę:baffled::baffled::baffled::baffled:

aaa! co do tego kurczaka z brokułami polecam baaardzo

ja często robię takiego ze świeżym brokułem - surowy rzucam na patelnię potem się dusi kapkę z kurczakiem i śmietana - jest super
z ziemniaczkami też dobry

osinko - baba ziemniaczana świetna, tylko ....strasznie dużo ucierania ziemniaków:zawstydzona/y:

o Ty!!!!!!
cwaniaku - myślałam, że trzesz!!!:shocked2:

a w życiu!!!:-D
jak będziesz na swoim, to koga polecam taki robot z przystawkami - oszczędza niesamowicie czas, zaręczam!!!
(uciera na różne grubości, na plasterki, ubija pianę, mieli na pył, wyrabia ciasto, wyciska cytrusy itp.) i nie jest szokująco drogi, coś koło 400zł

Osinka- przez ten Twój przepis na gofry, to sobie dziś gofrownicę kupiłam:-D. I dziś na kolację będą gofry. ( a dietę zacznę od poniedziałku- ale jeszcze nie wiem od którego);-)

Osinka- przez ten Twój przepis na gofry, to sobie dziś gofrownicę kupiłam:-D. I dziś na kolację będą gofry. ( a dietę zacznę od poniedziałku- ale jeszcze nie wiem od którego);-)

:-D:-D:-D

ja nawet nie myślę o diecie! chociaż przybrałam tu i tam;-)
w sumie nie waga najważniejsza, a zdrowie! (zmieniły mi się bardzo priorytety po śmierci mojej Kasi)

reklama
J aostatnio duzo rybek robie cos mnie wzielo po za tym Brianek uwielbia rybe z ryzem :-)tylko nie wiem dlaczego nie chce jesc np marchewki startej czy jablka woli w postaci normlanej:eek:
Co do ziemniakow to ja raczej robie w zupie ale musza byc bardziej rozgniecione bo wypluwa:cool2:

Osinka chyba sie zaopatrze tez w roboty tylko yyyyyy ciekawe jak on wyglada:-p

Do góry