Tygrysek1985
Fanka BB :)
miałam identyczna sytuacje, dziecko mówiło, ze nie chce do przedszkola bo Pani ja uderzyła, nie posłałam jej w tym dniu na zajęcia, wzięłam tylko ja za rączkę i poszłam z nią do przedszkola i mowie do Pani, ze moje dziecko odmówiło chodzenia do przedszkola bo twierdzi iż Pani ja uderzyła, nikogo nie oskarżałam, poruszyłam ta sprawę przy pani, która tez pracuje w tej grupie, tak żeby inni rodzice tego nie słyszeli, obserwowałam bacznie jak zachowa się ów pani, czy się zdenerwuje etc., okazało się, ze pani tylko nakrzyczała na moja córkę, moja córka przyznała racje, podała sobie rączkę z panią na zgodę i się przytuliły i już było ok, ale u mnie była to troszkę inna sytuacja bo było to już 2 półrocze mojej córki z ta panią i moja córka zawsze ja lubiła
a powiedz czy to publiczne przedszkole czy prywatne, czy ta pani tam pracuje już któryś rok czy pierwszy,
dzieci często maja w tym wieku wybujałą fantazje ale nie można tez od razu zakładać ze winna jest tu fantazja,
jedno jest pewne na pewno istnieje jakiś problem, bo na pewno coś jest przyczyna ów zachowania dziecka, może byla jakas sytuacja w której ów pani stanęła po stronie innego dziecka etc
a powiedz czy to publiczne przedszkole czy prywatne, czy ta pani tam pracuje już któryś rok czy pierwszy,
dzieci często maja w tym wieku wybujałą fantazje ale nie można tez od razu zakładać ze winna jest tu fantazja,
jedno jest pewne na pewno istnieje jakiś problem, bo na pewno coś jest przyczyna ów zachowania dziecka, może byla jakas sytuacja w której ów pani stanęła po stronie innego dziecka etc
Ostatnia edycja: