Mam pytanie do mam grudniaczków 2010 które jeszcze sa z dzieciaczkami w domu kiedy zamierzacie posłać swoje pociechy do przedszkola czy od przyszłego roku czy dopiero w 2014. Sama sie zastanawiam, bo urlop wychowawczy kończy mi się w 2014 i nie wiem czt=y zostac z małym w domu i później go puścić (grupa będzie wtedy już zgrana i on w nia wejdzie) czy skrócić urlop wychowawczy i puścić go w przyszłym roku, żeby od początku był z tymi samymi dziećmi. ja bym wolała zostac z nim dłużej ale zastanawiam sie co lepsze dla dziecka.
reklama
krolcia
Fanka BB :)
Myślę, że kwestia co lepsze, to indywidualna sytuacja dla każdego maluszka.
Ja swojego daję do przedszkola od września przyszłego roku.
Ja swojego daję do przedszkola od września przyszłego roku.
89gwiazdeczka89
ja równiez planuje dac mojego szkraba od wrzesnia przyszłego roku o ile oczywiscie sie dostanie
mamolka
Na pewno będzie to wrzesień 2013 Właściwie myślałam o lipcu przyszłego roku- potem miesiąc wakacji i znowu do przedszkola. Tyle że u mnie jeden syn już chodzi do przedszkola i przez rok będąjeszcze razem.Wg mnie 3 latek się w domu po prostu nudzi. U mnie 4 latki które pierwszy raz szły do przedszkola trafiły do grupy maluchów, a za rok znowu nowa grupa -5latki. Strasznie to głupie ale już tak u mnie jest.Wychowawczy możesz
buzc13
O matko to już czas o przedszkolu myśleć.... Ale mój Hubcik jeszcze malutki ;-) Kurcze ale ten czas ucieka. Nie wiem tylko czy moje leniwe dziecko opanuje wołanie siusiu przez najbliższy rok, bo ostatnio mu się nie chce i leje w majtki ;/