reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Przedszkola

Mam pytanie do mam grudniaczków 2010 które jeszcze sa z dzieciaczkami w domu kiedy zamierzacie posłać swoje pociechy do przedszkola czy od przyszłego roku czy dopiero w 2014. Sama sie zastanawiam, bo urlop wychowawczy kończy mi się w 2014 i nie wiem czt=y zostac z małym w domu i później go puścić (grupa będzie wtedy już zgrana i on w nia wejdzie) czy skrócić urlop wychowawczy i puścić go w przyszłym roku, żeby od początku był z tymi samymi dziećmi. ja bym wolała zostac z nim dłużej ale zastanawiam sie co lepsze dla dziecka.

reklama
Na pewno będzie to wrzesień 2013 :) Właściwie myślałam o lipcu przyszłego roku- potem miesiąc wakacji i znowu do przedszkola. Tyle że u mnie jeden syn już chodzi do przedszkola i przez rok będąjeszcze razem.Wg mnie 3 latek się w domu po prostu nudzi. U mnie 4 latki które pierwszy raz szły do przedszkola trafiły do grupy maluchów, a za rok znowu nowa grupa -5latki. Strasznie to głupie ale już tak u mnie jest.Wychowawczy możesz

O matko to już czas o przedszkolu myśleć.... Ale mój Hubcik jeszcze malutki ;-) Kurcze ale ten czas ucieka. Nie wiem tylko czy moje leniwe dziecko opanuje wołanie siusiu przez najbliższy rok, bo ostatnio mu się nie chce i leje w majtki ;/

Do góry