reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy sie :)

No to i ja coś napiszę:)
Suzi: mam 27 lat jest to moja 4 ciąża ale mam nadzieję że tym razem będzie szczęśliwie donoszona:tak:
Nie ukrywam że bardzo się boje i jeszcze sceptycznie podchodzę do wszystkiego...:zawstydzona/y:
Mieszkam na śląsku i pracuję w firmie sportowej,obecnie od samego początku jestem na L4

reklama
WItam sie j ja,
Mieszkam obecnie w Dublinie, w IE, mam juz synka prawie 3 letniego, siedze znim w domu i narazie tak zostanie. Bardzo czesto latam do PL, wiec jedna noga jestem tam mozna powiedziec;)
Mam 25 lat.

Napiszcie czy juz bylyscie u lekarza na pierwszej wizycie i na kiedy macie terminy. Ja wybieram sie jutro:-)

Witam, mam na imie Asia, 27 lat i jestem z Wielkopolski :) mezatka, od 2 miesiecy :) poczatki pierszej ciazy... w poniedzialek 19.09 pierwsza wizyta u lekarza.
Witam Was wszystkie jeszcze raz i pozdrawiam!

Cześć Majówki:) Jak wszystko będzie ładnie i pięknie to w maju 2012 zostanę Mamą (ostatni brakujący element do tytułu Spełnionej Kobiety - Matki, Żony i Kochanki) :) Mieszkam i pracuję w Zielonej Górze. Latek już 32 a to moja pierwsza i mam nadzieję, że szczęśliwie zakończona ciąża:) Staraliśmy się 3 cykle, więc do końca nie zwariowałam z niecierpliwości, choć już sama zdiagnozowałam sobie PCOS i kilka innych przyczyn niepłodności:) Dwie kreseczki na teście spowodowały napad paniki, łzy i śmiech na raz;)

Witam Was więc gorąco i do poczytania wkrótce;)

Witam!
Nazywam sie Patrycja mam 31 lat i 4 letniego synka , dzis dwie kreski na teście więc dopisuje się do Was :)

j.gif
o.gif
a.gif
n.gif
n.gif
a.gif
[/url][/IMG]

reklama
Witam .Nazywam się Aneta ,mam 35 lat i jestem z 3 dzieckiem w ciąży.Klaudusia ma już 15 lat ,a Kubuś 8,5 .Mieszkam w okolicy Warszawy,a konkretnie Marki.To nasza 3 próba od zeszłego roku i mam nadzieję ,że tym razem się uda.:tak:

Pracuję w fundacji jako dogoterapeuta ,a obecnie rozpoczynam studia na APS w Warszawie -specjalizacja oligofrenopedagogika.:-):-)

Do góry