reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy się :)

reklama
Imię: Agata
Dzieci: Christian 26.03.2010
prawdopodobny termin porodu z OM: 15.09.2011?
czym się zajmuję: aktualnie jestem w domu z synkiem
zainteresowania: fotografia, dobra książka

Mam na imię Edyta, mam 27 lat. Ginekolożka wyznaczyła termin porodu na 15 września :). Na co dzień pracuję w e-księgarni. Lubię sport, książki, działania social media, dobre kino, no i siebie. Kocham Mężczyznę Mojego Życia, moją suczkę Nikę, Włochy. Przekonuję się do gotowania ;). Nie znoszę interesowności, obłudy, kolejek wszelakich, chamstwa i śmierdzących serów :p.

Imię: Aneta
Termin porodu z OM: 16/17 września
Czym się zajmuję: pracuję w Pomocy Społecznej
Dzieci: Oskar ur, 02.03.2006
Zainteresowania: książki, muzyka,film, psychologia, joga
Nienawidzę: nie mieć nad czymś kontroli...(co jest jednocześnie wadą...)

Witajcie Dziewczyny,

Imię: Karolina
Termin porodu: 18 września 2011
Czym się zajmuję: nauczyciel akadem., "wychowaniem" małego terrorysty - 9 miesięcznego psa Leona, mały białas Westie Terrier z charakterkiem!!! pocieszam się ze to tylko przedsmak szkoły życia która zacznie mi się od drugiej połowy września...

Dzieci: Pierwsza ciąża - debiutantka
Zainteresowania: moda, uroda, kosmetyka, Westy Terriery, dobra książka jesli czas znajdę,a i czasem babskie pogaduchy i zakupy
Nienawidzę: nieszczerości, dwulicowości,polskiej polityki
:-) :-) :-)

Załączniki

• leo.jpg
    leo.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:
Imię:Ania
Termin porodu:z kalkulatora wychodzi 24.09
Dzieci:brak
Czym się zajmuję:akurat zaczęłam zmieniać prace
Zainteresowania:fitness,film,psychologia
Nienawidzę:sama spać i pająków

Imię : Monika
Termin porodu: 30 wrzesień
Dzieci: Martyna 23 sierpień 2009, mąż Marcin ;-)
Czym się zajmuje: kosmetyczka, szkoleniowiec
Zainteresowania: moda, uroda, akwarystyka, kulinaria, podróże, a najbardziej fotografia
Nienawidzę: kłamstwa

Ostatnia edycja:
Imię:Asia
Termin porodu:ok połowy września (jeszcze dokładnie nie wiem)
Dzieci:jeszcze nie mam:)
Czym się zajmuję: lokal gastronomiczny
Zainteresowania:joga, muzyka, książki, taniec
Nienawidzę:nudy

reklama
Imię: Ania
Dzieci: brak
Termin porodu: wg kalkulatora 30.09.2011
Zawód: pedagog resocjalizacyjny,
Zainteresowania: Baby boom, kosmetyka, moda
Nienawidzę: płakać

Do góry