reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy się :)

Cześć dziewczyny:)
Imię: Ania
Termin porodu: 14.09.2011
Zainteresowania: film, książka, muzyka, sport

reklama
Witam serdecznie! Teraz ja:
Imię : Daga
Lat : 22
Dzieci : synuś w brzuszku :)
Termin porodu : twardo wyszło, że 03 września 2011
Czym się zajmuję: uczę się kosmetologii, zanudzam w domu...

Cześc,
Bardzo mi miło dołączyc do Waszego grona;

Imię: Joanna
Lat : 29
Termin porodu: 19/09/2011
Czym się zajmuję: kierownik sklepu,obecnie wypoczywam
Zainteresowania : kuchnia,moda,Józef Piłsudski,

witam dziewczyny to ja tez sie przedstawiam

Imię
: Sylwia
Lat : 24
Dzieci : córcia Edytka 2 latka i 2 córcia w brzuszku
Termin porodu :4 września 2011
Czym się zajmuję wychowaniem dzieci :-)

Ostatnia edycja:
Cześc Sylwiczka,
Dołaczyłas późno jak ja,ale naprawdę warto.Dziewczyny które tu piszą suuper,ich posty skarbnica wiedzy ( choc nie nadążam czytac wszystkiego )
Mam nadzieję,że też się tak zadomowimy jak cała reszta.
Witam serdecznie.

Hej :)

Imię:
Ewa
Dzieci: córcia Natalia 14.09.2011
Czym się zajmuję?: małą i domem :)
Zainteresowania: rodzinka, internet, muzyka...

Witam :)

Imię: Agnieszka
termin porodu:
19.09.2011, córka Amelka 3420 57 cm
czym się zajmuję? :
przed ciążą pracowałam na stacji paliw (z-ca kierownika), obecnie zajmuję się Amelką, od maja -> urlop wychowawczy
zainteresowania:
muzyka klasyczna, gotowanie

Ostatnia edycja:
reklama
witam ja juz urodziłam ale tez we wrzesniu 2011 wiec postanowiłam sie tez przedstawic:
imię: Justyna
termin porodu był na 20 wrzesnia lecz mała postanowila wyjsc 25 wrzesnia

Do góry