reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przedstawiamy się

reklama
Witaj Ewo :-)

Mam nadzieje, ze sie u nas zadomowisz i nie bedziesz kolejnym 'meteorytem' i szybko nie znikniesz. Bierz przyklad z Mady- jest z nami od niedawna a juz chyba ma wiecej postow niz ja;-):-D

Witaj Kajenka ,nie znikne napewno siedze w domu wychowuje dzieci i przyda mi sie taka rozrywka ,ciesze sie ze do was dolączylam:-) pozdrawiam cieplutko;-)Jeszcze sie slabo tu poruszam ale mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej:-)

to sa moje kochane dzieciaczki

Załączniki

• 023.jpg
    023.jpg
    251,9 KB · Wyświetleń: 108
  • CCF20080307_00004.jpg
    CCF20080307_00004.jpg
    330 KB · Wyświetleń: 97
Witajcie dziewczyny!
będę Was trochę podczytywać, bo też mam córeczkę październikową. widzę tu wiele interesujących wątków, więc zamierzam się tu zadomowić jeśli pozwolicie:-)

Witaj Justyneczko :-)
Buziaki dla Laury i głaskanko dla dzidziusia w brzuszku :tak: Czy wiadomo czy to synek czy córeczka ??

reklama
Do góry