reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja przeczytałam Biała masajka o bardzo mi się podobało właściwie to pochlonelam 2 części w 2 dni
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Przeczytałam 50 twarzy Greya i kolejne dwa tomy mnie sie bardzo podobało - polecam a z filmów Django
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
A mi ostatnio koleżanka przytargała całą stertę książek Szwaji i czytam sobie- powolutku, bo nie mam kiedy za bardzo, tylko w drodze do pracy i do domu... a szkoda, bo fajne :-)
Sylwia, czekają na mnie 2 tomy - jeden mój, drugi od koleżanki
Przeczytałam całą sagę R.R. Martinai teraz czytam Kamille Lackberg - za szybko się je czyta ;-)
Dziewczyny macie konta na Lubimy Czytać - książki, recenzje, rekomendacje oraz wirtualna biblioteczka. Bardzo fajna!
Przeczytałam całą sagę R.R. Martinai teraz czytam Kamille Lackberg - za szybko się je czyta ;-)
Dziewczyny macie konta na Lubimy Czytać - książki, recenzje, rekomendacje oraz wirtualna biblioteczka. Bardzo fajna!
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja nie mam ale zajrzę, ostatnio kupiłam sobie i Pada wiec zaczęłam tez czytać w wersji elektronicznej.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
tez zamierzam w koncu przeczytac ta ksiazke (50 twarzy Greya)... w sumie nawet nie mam pojecia o czym jest ,ale ciagle slysze ten tytul kupilam sobie dwie ksiazki teraz jak bylam w pl. ale chyba srednio ciekawe bo jakos sie nie wciagnelam w ta pierwsza... Druga to moze byc ciekawsza bo napisane na niej ,ze jesli przeczytalas 50 twarzy Greya to trzeba przeczytac i to jesli jeszcze komus malo
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No to bierz sie za lekturę ja pochłonęłam 3 części na wczasach
Podziel się: