reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

reklama
ostatnie dwie ksiazki ktore przeczytala to byla "odwaga matki " i "pokochaj mnie mamo" obie na faktach...obie po 300 stron i obie w tydzien przeczytalam :-D tak mnie wciagnely...mam jeszcze jedna na faktach ale zostawilam...nie wciagnela mnie wogole... moze kiedys...z braku laku... jak bede w pl.to musze sobie znowu cos kupic :)
a Ty polecasz cos?

A ja ostatnio miałam zastój czytelniczy, przed urlopem odświeżałam książki Chmielewskiej, które czytałam kilka lat temu, a teraz wpadła mi w ręce ta książka, którą czytamy :-) i zaczynam się rozglądać za czymś ciekawym, może wybiorę się któregoś dnia do empiku. Zwykle mam tak, że jak jakaś książka do mnie "woła" z półki, to mi się podoba, więc idę, patrzę, i czekam która sie odezwie :-D Szkoda że u mnie w rossmannie nie ma książek, takie większe z książkami mam daleko.

Kasia jak tam ,przeczytalas juz ksiazke? bo ja nadal mecze :-D ale dzis troche po sprzataniu poczytalam i pozniej jeszcze poczytam... kupilam sobie jedna ksiazke w rossmanie... "zamkniete ogrody"... cena 29,90 bo te fajne po 9,90 juz mam wszystkie wykupione ;) bylam w ksiegarni ale kolejka byla i wyszlam...z reszta ja zazwyczaj kupuje w empiku-bo tam to mam dostep do ksiazki bezposrednioa w ksiegarniach jak za dlugo wybierasz ,pytasz,przebierasz to zabijaja wzrokiem-a wtedy to ja mam cisnienie na maxa podniesione!! ;) a cholera tczew nie ma jeszcze empika!! ;)

Pati, przeczytałam, pod koniec nie mogłam się oderwać. A teraz czytam "PS kocham Cię", tylko jakoś bardzo się wzruszam i źle mi się ją czyta w komunikacji miejskiej :-D wolę w domu jak mogę spokojnie pochlipać, tylko czasu trochę brak.
Sylwia, Dynastię? dzieciństwo mi się przypomniało :-D

reklama
taaa...sroda godzina 20:00 pamietam dynastie o tej porze-czy sie myle???

Ps.kochamCie to czytalam jakis czas temu...film tez ogladalam-przypadkiem :)a moze tak sobie pakiety ksiezek na wymine wyslemy ??? :) bo ksiazki po 30 zeta okolo... to sobie za 15 zeta wyslemy kilka w paczce-a potem odeslemy :) ja to lubie mioje przeczytane -kupione miec na regale bo marzy mi sie w moim domu moj pokoj wlasny z biblioteka :)

Do góry