reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

reklama
Za ostatnim pobytem w PL.kupilam sobie w Rossmannie trzy ksiazki-kazda po 9,99zl . i kazda na faktach autentycznych...pierwsza byla pt."Niepokorna corka"-o wietnamce ktora zmagala sie z wojna itd.opisuje jak to bylo itd...fajna....
teraz czytalam druga pt."Oddajcie moje dzieci"-super-przeczytalam jednym tchem...czasami az mi adrenalina skakala...a na koniec poplynely lzy...Mysle ,ze ta ksiazka dla kazdej kobiety ktora ma dzieci bedzie bardzo fajna lektura....Polecam...teraz mi zostala trzecia pt." Wszystkie jestescie niewierne"... Zaluje ,ze nie wzielam reszty tytulow ktore staly na regale....ale mam nadzieje ze jeszcze beda do kupienia...

Mi to jeszcze cena sie spodobala...bo tu zaplacilam 30 zl za trzy ksiazki-kazda po ponad 200 stron... a w ksiegarni to 30zl.jedna... :-) teraz zawsze bede zagladac do Rossmanna :-)

Hmmm, nie kojarzę książek w rossmanie. Słodycze/przekąski tak, ale książki?
Sylwia, zeschizowany film. Usnęłam na nim:-D

ja tez jak teraz bylam w Pl kupilam sobie 2 ksiazki...jedna Cobena druga...kurcze nie pamietam :D...ale jakos czasu mi brak na wszystko..do tego wciaz cos do robienia w domu,.,..czasem mam kryzysy i musle by rzucic juz szkole...porobilam sobie tu w przeciagu 2 lat 6 papierkow...zostal ostatni...i wskakuje na ostatni poziom...ale mi sie juz nie chce tluc autobusami, samochodem, po Duske ..gotowanie...taki kierat ..wracam do domu po 16 ..gotowanie obiad i po juz jestem wypruta...a za 2 m-ce moze byc juz wiecej obowiazkow...wiec brakuje mi czasu na ksiazke ...dla siebie i mysle, czy nie piznac szkoly:O...moj A mowi- a pewnie! nalezy Ci sie juz odpoczynek...ech..dylemat

Ja tak na poważnie to myślę o kursie językowym na wysokim poziomie, a jak zaczęłaś to skończ ;)
Szkoły by mi się juz nie chciało robic
jesli juz to jakies kursy zawodowe

reklama
Dorcia jak zaszlas tak daleko to nie pizgaj tylko skoncz bo szkoda byloby teraz przerwac... No chyba ,ze juz naprawde czujesz ,ze masz dosc....

Do góry