reklama
Ten jeden nie był pinka Może być jaśniejsza jeśli to bardzo wczesniutka ciąża Ale tak powtórzę testTylko te pinki potrafią oszukiwać. Poczekaj ze dwa dni i powtórz test - jeśli to ciąża, to ta kreska powinna już być zdecydowanie bardziej wyraźna.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Uuu, nawet ja coś widzę
Ale tak, jak dziewczyny radzą - powtórz test w dniu @ i sprawdź, czy kreski ciemnieją
Ale tak, jak dziewczyny radzą - powtórz test w dniu @ i sprawdź, czy kreski ciemnieją
Gratulacje !! wszystkiego dobrego!Dziewczyny nie uwierzycie właśnie wróciłam do domu i zrobiłam test ahhh jestem tak podekscytowana to chyba naprawdę ciąża podsylam zdjęcie
Stokrotka2021
Fanka BB :)
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny nie uwierzycie właśnie wróciłam do domu i zrobiłam test ahhh jestem tak podekscytowana to chyba naprawdę ciąża podsylam zdjęcie
Mała.czarna
GratulacjeDziewczyny nie uwierzycie właśnie wróciłam do domu i zrobiłam test ahhh jestem tak podekscytowana to chyba naprawdę ciąża podsylam zdjęcie
Potrzebuje dziewczyny porady ścigałam sobie aplikacje ciążowa pokazuje ona ze jestem w końcówce 5tygodnia nie wiem kiedy mam do ginekologa iść tak żeby było już coś widać poradzilybyscie kiedy wy byłyście ? W którym tygodniu ?
Mała.czarna
Najlepiej w okolicy 7 tygodnia powinnaś już zobaczyć serduszkoPotrzebuje dziewczyny porady ścigałam sobie aplikacje ciążowa pokazuje ona ze jestem w końcówce 5tygodnia nie wiem kiedy mam do ginekologa iść tak żeby było już coś widać poradzilybyscie kiedy wy byłyście ? W którym tygodniu ?
reklama
frez.ja1987
W 6, a najlepiej 7 tygodniu jeżeli nic się nie dzieje. Pęcherzyk widać wcześniej, ale serduszko koło 7 tyg. I powiem Ci z własnego doświadczenia, że jak lekarz nie widzi tętna to jest to bardzo stresujące. Czekać tydzień do kolejnego USG.Potrzebuje dziewczyny porady ścigałam sobie aplikacje ciążowa pokazuje ona ze jestem w końcówce 5tygodnia nie wiem kiedy mam do ginekologa iść tak żeby było już coś widać poradzilybyscie kiedy wy byłyście ? W którym tygodniu ?