reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o Wasze zdanie na ten temat ...

Karolcia89

Fanka BB :)
Witam ;)
Mam do Was takie pytanie ... Ostatni okres miałam 19 października, mam cykle 33dniowe. Kochałam się ze swoim mężczyzną 1 i 5 listopada. Okres się spóźnia kilka dni dopiero, ale jak wszystkie kobiety, które myślą o dzidzi mam mętlik w głowie ... Robiłam test dwa dni przed spodziewaną miesiączką i dwa dni po (nie były robione z p0ornnego moczu) ... obydwa negatywne ... Mam bolące piersi jak na @ ... ale brzuszek nie boli w ogóle a przechodzę @ bardzo ciężko, jedynie co zaobserwowałam to poczuję tępy ból jajnika, ale trwa to kilka sekund i koniec. Naczytałam się o negatywnych testach a jednak potwierdzonych później ciążach, o tym,że przy dłuższych cyklach też czas testu pozytywnego się przesuwa.. Co o tym sądzicie ??? Chciałabym poznać Wasze zdanie na ten temat ;)
Nadmienię, że z pierwszą ciążą nie miałam problemów, wstyd się przyznać ale po 8 latach nie wiele pamiętam z tamtego pięknego okresu. Serdecznie Was pozdrawiam ;))

reklama
Wszystko mozliwe :) Idz na bete! Mam kolezanki,u ktorych testy nie wykrywaly wczesniej ciąży (przesunieta owulacja) a beta juz tak. Bedziesz miala jasnosc.

Witam ;)
Mam do Was takie pytanie ... Ostatni okres miałam 19 października, mam cykle 33dniowe. Kochałam się ze swoim mężczyzną 1 i 5 listopada. Okres się spóźnia kilka dni dopiero, ale jak wszystkie kobiety, które myślą o dzidzi mam mętlik w głowie ... Robiłam test dwa dni przed spodziewaną miesiączką i dwa dni po (nie były robione z p0ornnego moczu) ... obydwa negatywne ... Mam bolące piersi jak na @ ... ale brzuszek nie boli w ogóle a przechodzę @ bardzo ciężko, jedynie co zaobserwowałam to poczuję tępy ból jajnika, ale trwa to kilka sekund i koniec. Naczytałam się o negatywnych testach a jednak potwierdzonych później ciążach, o tym,że przy dłuższych cyklach też czas testu pozytywnego się przesuwa.. Co o tym sądzicie ??? Chciałabym poznać Wasze zdanie na ten temat ;)
Nadmienię, że z pierwszą ciążą nie miałam problemów, wstyd się przyznać ale po 8 latach nie wiele pamiętam z tamtego pięknego okresu. Serdecznie Was pozdrawiam ;))
Może okres spóznia się z innego powodu i to nie jest ciąża.
Najlepiej poczekaj jeszcze tydzień dwa, ponów test no i idz do ginekologa.

Zrob bete bo nigdy nic nie wiadomo u mnie test wyszedl juz 5 dni przed terminem @. A co o tym myslimy byl seks moze byc ciaza lub nie...

010igov3fkey3mez.png

Poczekam do końca tygodnia i pojadę zrobić bete ... U mnie nadal bolące piersi i zero innych objawów ... w sumie @ też się nie śpieszy ...

Mnie bolały piersi jak na @, później zaczęły też boleć sutki, a do tego doszło zmęczenie, ciągła senność, co towarzyszy mi do dzisiaj :)

reklama
Zrobić jak najszybciej betę, jeśli to ciąża będzie można już zacząć poważnie myśleć o suplementacji. A jeśli nie, o sprawdzeniu skąd biorą się zaburzenia cyklu co może Cie uchronić przed przyszłymi problemami.

Do góry