reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Proszę o rade

reklama
Czytam te Twoje posty i łapie się za głowę. Jeżeli mimo tego że dziewczyny mówią że nie jesteś w ciąży to ciągle tworzysz nowe wątki to idź na betę. Będziesz mieć pewność.

@Asiaxz Ale może właśnie dziewczyna potrzebuje usłyszeć, że jest w ciąży. Tak by np. móc pójść na L4 z powodu ciąży :rofl: Więcej wiary! - Mocno wierzę, że jestem w ciąży :)
To jest 16 latka. Wszystko to mnie smuci i przeraża. Raz, że seks w sumie jest dla niej źródłem udręki, a nie ma przy sobie nikogo, kto mógłby jej powiedzieć: hej, możesz poczekać, dać sobie spokój ze współżyciem, aż będziesz bardziej gotowa. Dwa, że w internecie jest naprawdę wszystko, nigdy wcześniej w historii człowiek nie miał takiego dostępu do informacji, a młodzieży się nie chce, nie potrafią szukać i czytać źródeł. Edukacja w szkole też nic nie pomoże, bo przecież nie traktują nauczycieli jako autorytetów. Ech.

reklama
@Porannelatte I to chyba w tym wszystkim jest najgorsze. Te lenistwo i ignorancja wśród młodzieży. Taka ogólnie pojęta postawa roszczeniowa. Wszystko im podaj na tacy, ale żeby samemu dojść do wiedzy - to przekracza ich możliwości i chęci.

Do góry