reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

prosze o rade czy to moze byc bolerioza ?!

Kleszcz to raczej nie był, bo on za mocno się trzyma. Miałam już kilka razy i moje dzieciaki też po razie.
Może to była meszka, bo moje dzieci po meszce mają bardzooo długo ślad. Do tego puchnie i podchodzi ropą (biały czubek). To jest objaw alergii. Mamy na to maść na sterydach na noc, a w dzień fenistil na ukąszenia.

reklama
witam byłam dzis u pediatry z coreczka (niestety wczoraj nie zdazylismy )

i to nie był komar ani meszka

był to jakis owad ale do konca nie wiadomo co ale na pewno nie komar i meszka ani kleszcz tez nie

mała ma to od 5 tyg

pani pediatra dała masc z antybiotykiem DETROMYCYNA i zlecila morfologie

stwierdzila ze tam cos jest bo cały czas jest twarde a to za długi okres

obawia sie ze jakis owad cos tam "złożył "

narazie mam smarowac 4 razy dziennie przez tydzien tym antybiotykiem a w piatek na badanie krwi

wiec zobaczymy

a alergia to nie jest na 100 %

nawet załapałysmy sie na alergologa ktory razem z pediatra potwierdzili brak alergii

Do góry