reklama
mag80
Fanka BB :)
Jakbym czytala o sobie.Moja 5 miesieczna corka ma teraz dokladnie to samo.Z lyzeczki owszem je i zupki i kaszki, ale mleka o dziwo z butelki za nic w swiecie.Placze, pręży się.Porostu wariactwo.Też myślałam że zęby, ale sama nie wiem.Nie wiem też czy to samo karmienie butelką jej przeszkadza.Wygląda na to,że nie bo naprzykład herbatke czy soczek wypija z butelki bez problemu.Spróbowałam z innym mlekiem i jakoś poszło chociaż też się wściekała.Nie doczytałam ile to u Was trwa bo u mnie juz 5 dzień, ale dziś już bylo zdecydowanie lepiej.Jadła bez płaczu z tymże mniej niż zawsze.Tak 100 - 150.Zazwyczaj jadła 200ml.Ale i tak się cieszę.Może to jakieś przejściowe takie.
e-stera
Fan(ka)
U nas zawsze przycyzna niecheci picia z butelki czegokolwiwk jest zabkowanie..........
Było kamrmieneiłyżeczką i na spiocha, samorwałm też 10-15 minut przed karmieniem dziasła żelem.........u nas sprawdził sie najlepie Baby Orajel, ale tego jest od groma:Bobodent, Dentinox, Calgel.Kiedys lekarka polecila mi pryskać 2 razy an dobę Tmatum Verde na dziasla- bardzo skuteczne
Było kamrmieneiłyżeczką i na spiocha, samorwałm też 10-15 minut przed karmieniem dziasła żelem.........u nas sprawdził sie najlepie Baby Orajel, ale tego jest od groma:Bobodent, Dentinox, Calgel.Kiedys lekarka polecila mi pryskać 2 razy an dobę Tmatum Verde na dziasla- bardzo skuteczne
mag80
Fanka BB :)
No właśnie o tym tantum verde slyszałam, ale oto chodzi o ten taki psikacz co sie przy zapaleniu gardła stosuje naprzykład?Bo pamiętam ,że mialam taki jak chora byłam.Bo ja rozmawiałam z lekarką przez telefon o tym jej płaczu przy jedzeniu o lekarka powiedziała, że przy ząbkowaniu robi się czasem lekki stan zapalny w buzi i to moze być też przyczyną tego płaczu przy jedzeniu.Mówiła, że to tantum verde odkaża w buzi.
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
mój synek w pewnym okresie miał tak samo, obraził się na mleko i tak prawie miesiąc żył bezmlecznie, tyle co mu kaszki wciskałam.. w końcu minęło, kto wie czy to nie były właśnie ząbki.. ale ile mleka się zmarnowało codziennie robiłam i codziennie wylewałam aż w końcu zaczął pić na nowo
niuniamilan
Zaangażowana w BB
no u mnie coraz lepiej,juz zaczyna jesc po troszku,bardzo sie ciesze,a zebow jak nie bylo tak nie ma,nie spi jeszcze tak w nocy jak powinnien budzi sie z placzem co godz i na nowo musze go usypiac,nie wiem co bylo przyczyna niejedzenia.zmienilam smoczek na wiekszy dla starszych no i daje jedno mniej karmienie butelka zastepuje jogurcikami dwoma a co drugi dzien kaszka z lyzeczki,do tego obiadek o 3 zupka i troszke jakiegos owocu,A nad ranem,ok 18 i 21 i w nocy ok 4 dostaje mleko.jest narazie ok
Paula21
Grudzień '07
mag80 tak chodzi o ten TantumVerde w areozolu. On dobrze znieczula
niuniamilan dobrze że już jest lepiej :-)
niuniamilan dobrze że już jest lepiej :-)
e-stera
Fan(ka)
Tylko jedno psiknięcie i góra 2 razy na dobę można Tantum Verde
reklama
niuniamilan
Zaangażowana w BB
chya za szybko powiedzialam,dzis znowu byly te problemiki z tym mleczkiem,kurcze normalnie mi go szkoda bo i pic nie chce,czyli wszystko co ze smoczka z butelki bee
boje sie ze moze sie odwodnic ,ile powiiny pic dzieci male?ile ml?dziennie bo wiem ze cos musza jak karmiemy butelka
boje sie ze moze sie odwodnic ,ile powiiny pic dzieci male?ile ml?dziennie bo wiem ze cos musza jak karmiemy butelka
reklama
Podziel się: