reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

Witam,

Bardzo, bardzo sie cieszę, że wygraliśmy dla Ani! Niech Jej przyniesie to trochę uśmiechu ;)
Deklarowałam i ja swoją pomoc i wysłanie paczuszki z pieluszkami i kosmetykami, ale po przeczytaniu postów - poczekam, aż Maluszek się urodzi i będzie wiadomo, co konkretnie potrzeba. Wtedy na pewno się odezwę ;). No i nie będę miejsca zawalać Ani w domku.

Czekam na wieści co u Ani i Maluszka;)

reklama
ja wysłałam Ani kilka rzeczy, ale nie wiem czy dotarły
podzieliłam się z nią tym co miałam bo sama dostałam to od dziewczyn tu z forum ktore rowniez bardzo mi pomogły bo moja sytuacje tez jest nieciekawa, sama wychowuje Majcię, jej ojciec nas zostawił jak byłam w ciąży równiez zglosiłam się tu z prośbą o pomoc i bardzo mi dziewczyny pomogły. Mogłam chociaz tak odwdzieczyc sie za tą pomoc
Wysłałam Ani ok 10 bodziaków, dresiki, pajace, czapeczki, paczkę podkładow poporodowych , butelkę i wkładki laktacyjne.
Nie wiem tylko czy dotarło to do Ani ale mam nadzieję ze tak.
:-)
pieluszek niestety nie mam juz tych najmniejszych ale mam jeszcze ok20 rozm3 moze się przydadzą?

i mam jeszcze pytanie, moze to nie jest odpowiednie miejsce ale nie chce zasmiecac, moze macie jakies wieksze ubranka ? pozniej jak moja Majka by wyrosła przekazałabym wszystko Ani?

Ostatnia edycja:
przepraszam dziewczyny ale przez ostanie dni mam kolorowy zawrót głowy:)
Ania miała w piątek wizytę i wszystko dobrze jest, mała jest bardo ruchliwa, powtórnie robiła tylko krzywą cukrową ale wyniki dopiero będą, nie robiła teraz usg a ja przed następną wizytą powiem jej aby przypilnowała tego i aby zrobili jej przepływy ( Franiowamamo - dziękuję za podpowiedź ).
teraz chcą z mamą pomalować pokój gdzie będzie spała Ania i malutka, na jaki kolor nie wiem bo nie zapytałam ale zrobię to :)

Super, że Aniula rusza do przodu:) Takie małe zmiany na pewno dobrze jej robią:) Tylko niech tam za bardzo pędzlem nie macha, bo się przepracuje, a na tym etapie ciąży może jej to zaszkodzić.

reklama
Do góry