reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Proszę o pomoc dla dzidziusia, który urodzi się 24.12.2010, mój narzeczony zginął...

reklama
HHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAA :D

wielka mobilizacja działa cuda :D

POLUSIA a co u Ani słychać? są jakieś nowe wieści? i czy Ania wie o konkursie i wygranej?

ja mam teraz dosc powazne klopoty z mieszkaniem i nie moge byc na biezaco ale ciesze sie ze dziewczyny zdzialaysmy wszystkie swoj cel. fakt ze brak mi glosowania bo codziennie klikalam i teraz jakos pusto bez tego. Jednak jestemy wielkie wszystkie:)
Pozdrawiam:D

kochane pomoc dla Ani to w tym momencie buty na zimę z wysokim podbiciem muszą być, potrzebujemy pampersy dla malucha te new borny i czekamy na poród :) potem ruszamy znowu z kopyta z pomocą :) myślę też aby przed świetami Bożebo narodzenia zrobić fajną paczkę taką świąteczną :)
Ania wie o naszym konkursie i wie o prawdopodobnej wygranej i powiedziała że chciałaby się z kimś podzielić kto też jest w potrzebie:) powiedziałam że to jest dla Niej a jak będzie miała więcej tak jak teraz robi z nadmiarem ubranek - przekazuję je dla osoby która tego potrzebuję.

reklama
Polusia a organizatorzy poinfrumuja ciebie o wynikach?
kurcze dzis 5 jestem az cekawa jaki jest ostateczny wynik konkursu. jak moge prosic wyslij mi priva. nie mam mozliwosci szukac po watkach was niestety sytuacja mi sie pogorszyla o tyle ze kredytu nie dostane na kupno mieskzania i nei amm gdzie mieszkac. do piatku musze wyprowadzic sie od mamy co dalej nie wiem.. takze napisz mi o wyniku na pw bo w tel patrze na forum.

Do góry