reklama
frotka 74
Fanka BB :)
Ogromna tragedia Cię spotkała.Musisz być silna dla dobra dzieciątkaTyle rąk się wyciaga do Ciebie, uwierz ,ze dasz radę
Mam przewijak niebieściutki , wózek wielofunkcyjny BabyActive Breaker,popielaty z jasnokremowymi wstawkami i bladoróżowymi jakbyś chciała to nie ma sprawy.Po dwójce dzieci ale czysciutki i sprawny. O taki. wklejam zebys zobaczyła na zdjeciach. To nie moja aukcja zaznaczam .Poprostu nie mam w laptopie zdjęć.WÓZEK BABYACTIVE BREAKER OLSZTYN TANIO (1183247228) - Aukcje internetowe Allegro Jesli odpowiadałby to wyślę.
Do caritasu idż, tam nie odmówia pomocy.
Wózek i przewijak wyśle na swój koszt oczywiście.Mam jeszcze matę do zabaw.mozna do listy dopisac
Mam przewijak niebieściutki , wózek wielofunkcyjny BabyActive Breaker,popielaty z jasnokremowymi wstawkami i bladoróżowymi jakbyś chciała to nie ma sprawy.Po dwójce dzieci ale czysciutki i sprawny. O taki. wklejam zebys zobaczyła na zdjeciach. To nie moja aukcja zaznaczam .Poprostu nie mam w laptopie zdjęć.WÓZEK BABYACTIVE BREAKER OLSZTYN TANIO (1183247228) - Aukcje internetowe Allegro Jesli odpowiadałby to wyślę.
Do caritasu idż, tam nie odmówia pomocy.
Wózek i przewijak wyśle na swój koszt oczywiście.Mam jeszcze matę do zabaw.mozna do listy dopisac
Ostatnia edycja:
Marcepanek
Ja piszę się na podarowanie kombinezonu i mam też buciki zimowe ani razu nie noszone. Mój synuś urodził się malutki ,a buciki były dobre dopiero w lato jak miał pół roku ;-) Zaraz wkleję zdjęcia.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
FROTKA,MARCEPANEK- suuuper!!! bardzo fajnie-Wasz pomoc jest rowniez bardzo cenna!! zaraz dopisze do listy co doszlo i co zostalo do zalatwienia
FROTKA- wozek super-mysle ,ze KFIATEK sie ucieszy!!!!
MAUREEN- na pewno cos wymyslisz kochana masz PW.
FROTKA- wozek super-mysle ,ze KFIATEK sie ucieszy!!!!
MAUREEN- na pewno cos wymyslisz kochana masz PW.
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Dziewczyny, tetrowe pieluchy mamy, ale przydałyby się pamperki, co?? I to w mega ilościach i rozm!! I może jakieś zabaweczki dla małego, bo przecież to też ważne...no i nie zapominajmy o Ani - wszelakie ciuchy i kosmetyki przydadzą się dziewczynie...
Ostatnia edycja:
agapa
Bardzo, bardzo ci współczuję. Ale zobacz twoje maleństwo rozwija się cudownie. Ty jesteś dla niego domem, a po porodzie ono będzie twoim życiem. Adaś nie będzie mógł bez ciebie żyć a ty bez niego.Myśl o nim, będzie ci napewno lżej. Po urodzeniu jak zobaczysz jego uśmiech...Dziewczyny jesteście kochane... wszystkie...,dziękuję za wsparcie, zainteresowanie i pomoc,
mieszkam na Dolnym Śląsku i mam problem z połączeniem z internetem, cały czas szaleją u nas burze i niestety powodzie, a ja mam bezprzewodowy i zasięg mi zanika...
Nie jestem w stanie odpisać i podziękować każdej z Was...
Dzisiaj na USG w 22 tygodniu lekarz stwierdził, że to prawdopodobnie chłopiec, maluch kręcił się i miał trochę mało płynu owodniowego, bo mamy upały po 30 stopni i nie nadążam z uzupełnianiem płynów, więc chyba będę miała jednak małego Adasia...
BPD 45mm 19hbd,5dni
AC 151mm 20hbd, 2dni
FL 33mm 20hbd, 2dni
Położenie płodu: zmienne
Łożysko ściana : przednia
wg Grannuma: 0
AFI: prawidłowe
Zarys główki i kręgosłupa w uwidocznionym odcinku prawidłowy
Serce czterojamowe, żołądek typowo, pęcherz moczowy uwidoczniono...
Pytacie czego potrzebujemy... zaczynamy z maluszkiem od zera:
Nie mamy ciuszków, śpioszków, kaftaników, pajacyków, zimowych ubranek, butelek, laktatora, podgrzewacza, pieluszek tetrowych, kosmetyków do pielęgnacji niemowlaka, kocyków, pościeli, kołderki, wanienki, łóżeczka, wózka...
Sama wychowałam się i urodziłam w biednej rodzinie, więc nawet najmniejsza rzecz będzie dla nas WIELKĄ POMOCĄ.
Nie mam też ubrań ciążowych, noszę aktualnie rozmiar XL, 176cm ale mam koszulki po Adamie i bluzy, mama przerobi mi też spodnie.
Ja mam 175cm a tatuś miał 190cm, więc dzidziuś chyba będzie duży...
Obym karmiła piersią jak najdłużej.
z MOPSu dopiero po urodzeniu dziecka mogę liczyć na jednorazowy zasiłek celowy na kaszki, środki czystości czy pieluszki i na jednorazowe becikowe, bo pierwszą wizytę miałam w 6. tygodniu ciąży.
Nie mam telefonu komórkowego, ponieważ umowa była na Adama i plus gsm nie wyraził zgody na cesję umowy po zmarłym, numer przepadł.
Mam wyłącznie dostęp do internetu, przy dobrej pogodzie, mój numer gg3075505, e-mail: limonka75@onet.eu
Jeśli jakieś ciuszki będę się powielać, przekażę je nastepnej potrzebującej mamie na forum babyboom.
Gdybyście jednak mogły dla nas cofnąć czas...
Anna Kwiatkowska
B. Chrobrego 3d/3
58-160 Świebodzice
woj. dolnośląskie
Kochana wysłałam ci wiadomość na gg.
Ja mogę ci zaproponować pracę, którą ja też wykonuję. Potrzebny jest jednak wkład 30 lub 135zł, ale jak widzę ile osób chce ci pomóc to myślę że i te pieniążki też by się znalazły. Ja obiecuję maxymalną pomoc w tej kwestii. proszę tylko o kontakt.
Trzymam za was mocno kciuki.Pozdrawiam
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Agapa, witaj :*, super, że chcesz pomóc. Napisz tylko co to za praca i na co są to pieniążki, wspólnymi siłami może uda się zebrać kasę...
Wisieńka
Ja dołożę swoje jak będe u taty za tydzień, mam nowe powłoczki na pościel do łóżeczka i ręczniki z kapturkiem dla maluch. Na pewno też dołożę sie jesli trzeba do wkładu na pracę.
Aniu pozdrawiam i trzymaj kochana dzielnie. Na pewno nie zostawimy cię samej.
Aniu pozdrawiam i trzymaj kochana dzielnie. Na pewno nie zostawimy cię samej.
dziewczynki ja do mojej paczki dorzucę jeszcze paczkę pamperów. nie są to te najmniejsze, to są 2 zużyliśmy tylko z paczki jedna sztukę i po nich moja Pola dostała uczulenie. dokładam jeszcze oliwkę w żelu dla Adasia a dla Ani balsam na brzuszek w ciąży.
na pewno będą im potrzebne jeszcze rzeczy do kąpieli jak: ręczniki, kosmetyki, jakaś gąbeczka dla Adasia.
na pewno będą im potrzebne jeszcze rzeczy do kąpieli jak: ręczniki, kosmetyki, jakaś gąbeczka dla Adasia.
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
mogę podesłać wanienkę, pieluszki, mydełka dla bobasa, oliwkę, waciki
moge wysłąc mamie tunikę ciązowa i jakąs sukienkę
moge wysłąc mamie tunikę ciązowa i jakąs sukienkę