reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Troszkę pózno ale też prosimy o głosiki
rosniemyrazem.pl
i jeszcze jedno
rosniemyrazem.pl
i z ostatniej chwili jeszcze jedno
rosniemyrazem.pl
rosniemyrazem.pl
i jeszcze jedno
rosniemyrazem.pl
i z ostatniej chwili jeszcze jedno
rosniemyrazem.pl
Ostatnia edycja:
i my prosimy o głosik
rosniemyrazem.pl
rosniemyrazem.pl
blizniaki2000
Fanka BB :)
Głosujemy, głosujemy, przerąbane tylko ze trzeba te kody wpisywać, a nie tylko kliknąć, byłoby szybciejGłosujemy kochanieńkie, wiem, że paluchy bolą od wklepywania kodów, ale nie ma to tamto![]()
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Uff, udało mi się w końcu pogłosować. Ostatnio mam jakieś problemy z netem, więc nie mogę klikać codziennie
Przyznam szczerze, że głosuję tylko na jedno zdjęcie każdego dzieciaczka, które ma najwięcej głosów-niestety ostatnio mój Olek nie lubi spanka w dzień i nie bardzo pozwala mi na siedzenie przy kompie-teraz cudem zasnął, więc korzystam...
Dziewczynki, myślę, że jakbyśmy sie zmobilizowały, to nasze dzieciaczki mają szanse wejśc do grona 150 wybranych :-) Mocno trzymam kciuki!!!!

Dziewczynki, myślę, że jakbyśmy sie zmobilizowały, to nasze dzieciaczki mają szanse wejśc do grona 150 wybranych :-) Mocno trzymam kciuki!!!!
Nasza Juleczka również bierze udział w konkursie, jeżeli macie czas i ochotę zagłosujcie na jej zdjęcie. Wielkie dzięki
rosniemyrazem.pl
rosniemyrazem.pl
blizniaki2000
Fanka BB :)
Antilko, ja na Ańcie głosuje codziennie, dzisiaj głos 1726, trzymam kciuki zeby sie udało
reklama