aguska24mir
mama Pawełka :)
jutro ide wysłac przelewem 20 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam ogromna prośbę o pospisane petycji.
Nie wiem czy słyszeliscie ale od stycznia tego roku rząd wprowadził ustawę, o nałozeniu 23 % podatku Vat na usługi rehabilitacyjneUsługi te do stycznia były zwolnione z opodatkowania...
Tak więc np za turnus dwutygodniowy, za który obecnie płacimy 4900 z vatem trzeba bedzie zapłacić ponad 6 tys... masakra...
Dlatego rodzice dzieci niepełnosprawnych piszą i podpisuja sie pod petycja do rządu.
Was również proszę o podpisy. Petycja dostepna na stronie:
http://www.petycje.pl/petycja/6383/sprz … cyjne.html
Witam serdecznie
za niecaly mieisac tj 9 wrzesnia mamy wyjazd do lekarza do poznania,wciaz brakuje nam pieniazkow,udalo nam sie zebrac jak narazie tylko 200zl,bardzo bardzo prosimy moze juz OSTATNI raz o pomoc,ten wyjazd jest nam bardzo potrzebny,brakujaca kwota to 800zl,niebawem tj pazdziernik/listopad wplynie 1% dla Krystianka,mysle ze wtedy bedziemy mogli juz spokojnie zapewnic Krystiankowi rehabilitacje i leki chodzby na jakis czas,teraz niestety MUSZE was prosic o pomoc,kazdy groz sie liczy,wyjazd jest juz tuz tuz,
Bardzo prosimy o pomoc,Krystianek naprawde ladnie wychodzi z choroby,chodz leczymy i rehabilitujemy go dopiero rok,dlatego tak uparcie wciaz prosze ludzi dobrej woli by nam pomogli-bo widze efekty i wiem ze naprawde musze robic wszytsko by moj synek mial odpowiednia terapie i leki.
Dziękujemy wszystkim