Tak to pierwsze badanie, może warto wykonać następne za jakiś czas.A to Twoje pierwsze badania? Czy juz kiedys robiles?
Nam urolog mowil abysmy sie za bardzo nie przejmowali jednym wynikiem bo nasiebie meskie jest zmienne i za kazdym razem na badaniach wyjchodzi inaczej
reklama
1
185097
Gość
Bardzo dobry wplyw na plemniki ma cynk, selen, l-karnityna. Wiele suplementów dla mężczyzn ma takie sklady wiec moze warto brac jedna tabletke w ktorej jest wszystko niz kilka tabletek roznych witamin[emoji5]Tak to pierwsze badanie, może warto wykonać następne za jakiś czas.
Spróbuję, może następnym razem będą lepszeBardzo dobry wplyw na plemniki ma cynk, selen, l-karnityna. Wiele suplementów dla mężczyzn ma takie sklady wiec moze warto brac jedna tabletke w ktorej jest wszystko niz kilka tabletek roznych witamin[emoji5]
1
185097
Gość
Życzę powodzenia[emoji5]Spróbuję, może następnym razem będą lepsze
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Myślę że nie ma co się martwić ... ale wciąż jestem z tego zdania ,że należy zrobić usg i posiew bo Asthenzoospermię może powodować stan zapalny w jadrach i stąd obniżoną ruchliwość. Ten szybki ruch masz 22% norma do 35% wedlug WHO. Później jest ruch postepowy wolny nie pamiętam norm i u Ciebie nie ma tych plemników stąd diagnoza Asthenzoospermi.
Nie noś obcisłych spodni żadnych telefonów laptopów na jadrach zero sauny ona wybija plemniki kąpiele ciepłe tzn leżenie w wodzie odpada i nam androloga powiedział aby po kąpieli polewać jądra zimna woda braliśmy profertil.
Następne badanie warto zrobić za 90 dni tyle trwa produkcja nowych plemników
Nie noś obcisłych spodni żadnych telefonów laptopów na jadrach zero sauny ona wybija plemniki kąpiele ciepłe tzn leżenie w wodzie odpada i nam androloga powiedział aby po kąpieli polewać jądra zimna woda braliśmy profertil.
Nie nosze obcisłych spodni ani bokserek.. kąpiele gorące występowały przed badaniem bardzo często a nawet codziennie..zobaczymy co pokaże drugie badanie ..Myślę że nie ma co się martwić ... ale wciąż jestem z tego zdania ,że należy zrobić usg i posiew bo Asthenzoospermię może powodować stan zapalny w jadrach i stąd obniżoną ruchliwość. Ten szybki ruch masz 22% norma do 35% wedlug WHO. Później jest ruch postepowy wolny nie pamiętam norm i u Ciebie nie ma tych plemników stąd diagnoza Asthenzoospermi.
Porzeczka1234
Fanka BB :)
A to masz odpowiedź nie martw się wyniki na prawdę są w porzadku. To może już nie leż w tej wannie. Jeśli nie chcesz się faszerować tabletkami to jedź codziennie jakąś zieloną sałatkę mało męskie ale jak mus to mus pestki z dyni koniecznie ale nie prażone i orzechy brazylijskie 2-4 dziennie. Powtórz badanie za 3 miesiące jeśli dalej nie będzie super to pójdziesz do lekarza mój mąż miał wyniki duzo gorsze od Ciebie poszliśmy do urologa dostał zwykły biseptol antybiotyk bo miał stan zapalny. Po miesiącu wyniki nie były dobre były super mamy córkę . Powodzenia bez zamartwiania!Nie nosze obcisłych spodni ani bokserek.. kąpiele gorące występowały przed badaniem bardzo często a nawet codziennie..zobaczymy co pokaże drugie badanie ..
A to masz odpowiedź nie martw się wyniki na prawdę są w porzadku. To może już nie leż w tej wannie. Jeśli nie chcesz się faszerować tabletkami to jedź codziennie jakąś zieloną sałatkę mało męskie ale jak mus to mus pestki z dyni koniecznie ale nie prażone i orzechy brazylijskie 2-4 dziennie. Powtórz badanie za 3 miesiące jeśli dalej nie będzie super to pójdziesz do lekarza mój mąż miał wyniki duzo gorsze od Ciebie poszliśmy do urologa dostał zwykły biseptol antybiotyk bo miał stan zapalny. Po miesiącu wyniki nie były dobre były super mamy córkę . Powodzenia bez zamartwiania!
Wezmę te uwagi do diety, dziękujeA to masz odpowiedź nie martw się wyniki na prawdę są w porzadku. To może już nie leż w tej wannie. Jeśli nie chcesz się faszerować tabletkami to jedź codziennie jakąś zieloną sałatkę mało męskie ale jak mus to mus pestki z dyni koniecznie ale nie prażone i orzechy brazylijskie 2-4 dziennie. Powtórz badanie za 3 miesiące jeśli dalej nie będzie super to pójdziesz do lekarza mój mąż miał wyniki duzo gorsze od Ciebie poszliśmy do urologa dostał zwykły biseptol antybiotyk bo miał stan zapalny. Po miesiącu wyniki nie były dobre były super mamy córkę . Powodzenia bez zamartwiania!
reklama
reklama