reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

A ja głupia myślałam że tylko ja kombinuję jak tu iść na łatwiznę :laugh:

Jak to mało pracochłonne, przecież z domu trzeba wyjść żeby je kupić no nie? ;D

reklama
ja i robienie klusek na parze???? i to w ciąży? ;)
Chociaż nie powiem czasami mam jazdę i mnie nosi.

Miłobyłoby się gdzieś tak podłączyć na tzw "krzywy ryj" ale teściową mam 80km od Warszawy. Juz w drodze powrotnej bym znowu była głodna :)

No nie żartuj Kaszu nie mów że nie lubisz fryzurki na Alfa? ;D

Nie, nie, nie ja to muszę mieć na głowie wszystko gładko - oi tak było awsze!!! ;D ;D ;D

Jestem już po obiadku - dzis zrobiłam sobie taki obiadek typowo warzywny: młode ziemniaczki a do tego sałatka z sałaty zielonej, pomidorków i rzodkiewek polana sosem sałatkowym z Knorra "koperkowo- ziołowym"
Pychota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry