reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PROMOCJE w sklepach!

reklama
Byłam dziś w Carrefour Expresie i są kaszki ryżowe Bobovity 2 sztuki za ok. 7,60! Czyli jedna kaszka wychodzi poniżej 4 zł.

chyba ten watek jest odpowiedni

dziewczyny kiedyś zamowiłam i dostałam,oczywiście za darmo ;) dziś wypelniłam jeszcze raz zobaczę czy przyjdą,wyglada to tak (zdjęcie znalazlam w necie ale paczka wygląda właśnie tak)

bb18.jpg

https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html

Ostatnia edycja:
Ten wózek chicco jest rewelacyjny! ma bardzo dobre opinie o wcale nie jest prawdą że tylko duże, pompowane koła są najwygodniejsze. Piankowe, do miasta są idealne.

reklama
Może komuś się przyda:
10% na zakupy w sklepie internetowych https://www.babyboom.pl/forum/dziec...cje-w-sklepach-48417/index33.html#post9830029 przy płatności kartą PKO,
Promozione Dettaglio
A tutaj info dla mam, które właśnie chcą kupić wózek Living Smart. My go mamy i jestem bardzo zadowolona. A do 31 maja przy zakupie dają aż 300zł na akcesoria
Promozione Dettaglio

Fajny ten wózek. Koła ma chyba piankowe co? Fajnie, nie trzeba sie martwić o pompowanie czy ewentualne przebicie, no i pewnie jest lżejszy niz takie z dużymi kołami. A promocja super, 300 zł to już coś na dodatkowe akcesoria ;)

Do góry