reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Promocje, okazje - czyli co i gdzie mozna kupić taniej :)

Kobietki, ale niektore promocje moga nie dotyczyc calej Polski - to tez zalezy od jakiego odbiorcy sklep bierze. Byc moze Auchan gdzie kupowal maz Agacz skorzystal z promocji jakiejs hurtowni, a tam gdzie Ty bylas, Dzustta, Auchan zaopatrywal sie w zupelnie innym miejscu!

reklama
karoo ma rację, trzeba gazetki lokalne oglądać, ja byłam w piątek w auchanie i nie było promocji na pampki tylko na huggiesy, ale naszego rozmiaru nie było:-(

w auchanie i realu pampery po 43zł, a jak kto będzie słyszał, że tesco pieluchy są tańsze niż 34zł to proszę o cynk:tak:

Dzieki Bedyta, musze do Auchan skoczyc po Pampki, bo sie koncza. W ogole zauwazylam, ze ostatnio znowu wiecej pieluch Sara zuzywa i na miesiac idzie nam ok. 2.5 paczki :baffled:

Ja ostatnio w Realu kupilam 4+2 opakowania chusteczek Nivea Sensitive za ok. 29 zl (nie pamietam dokladnie, ale koncowka byla chyba 99gr :-) )

ja to jednak głupia jak but jestem:zawstydzona/y:
stoję dzisiaj w tesco i przeliczam ile jedna pielucha kosztuje, biorąc pod uwagę, że w auchanie kupiłam pampki za 43zł, więc
pampersy 43 zł, szt.66 - 1szt.= 0,65
tesco 30 zł, szt.52 - 1szt. = 0,58
no i które taniej wychodzą??
dokupiłam dzisiaj tescowych pieluch, a pampersy to chyba tylko do kościoła będę zakładać, do tego jeszcze rozmiar 4+ w tescowych jest większy niż w pampersach, wstyd pani inżynier, wstyd:-p

Co do pieluszek to używamy róznych, często z rossmana i huggisy. Ostatnio kupiłam Wiki pieluchy Bella i widze że od paru dni tyłeczek ma czerwony, już nie wiem czy to od pieluszek czy od tych ząbków. Bo niestety kupki rozwolnione ma. Już sama nie wiem :dry:.

Kaja, nie przejmuj sie :-D bywa i tak :-) A z tym tyleczkiem to moze byc wlasnie od kupek rozwolnionych - niestety przy zabkowaniu i rozwolnionku zmieniaja one sklad i moga nawet bardzo podraznic skorke naszych maluchow - ja wlasnie walcze z nie wiem czym, czy infekcja, czy odparzeniem Jagodki i to nie po raz pierwszy :-(

reklama
Do góry