reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, okazje - czyli co i gdzie mozna kupić taniej :)

Kobietki, ale niektore promocje moga nie dotyczyc calej Polski - to tez zalezy od jakiego odbiorcy sklep bierze. Byc moze Auchan gdzie kupowal maz Agacz skorzystal z promocji jakiejs hurtowni, a tam gdzie Ty bylas, Dzustta, Auchan zaopatrywal sie w zupelnie innym miejscu!

reklama
karoo ma rację, trzeba gazetki lokalne oglądać, ja byłam w piątek w auchanie i nie było promocji na pampki tylko na huggiesy, ale naszego rozmiaru nie było:-(

w auchanie i realu pampery po 43zł, a jak kto będzie słyszał, że tesco pieluchy są tańsze niż 34zł to proszę o cynk:tak:

Dzieki Bedyta, musze do Auchan skoczyc po Pampki, bo sie koncza. W ogole zauwazylam, ze ostatnio znowu wiecej pieluch Sara zuzywa i na miesiac idzie nam ok. 2.5 paczki :baffled:

Ja ostatnio w Realu kupilam 4+2 opakowania chusteczek Nivea Sensitive za ok. 29 zl (nie pamietam dokladnie, ale koncowka byla chyba 99gr :-) )

ja to jednak głupia jak but jestem:zawstydzona/y:
stoję dzisiaj w tesco i przeliczam ile jedna pielucha kosztuje, biorąc pod uwagę, że w auchanie kupiłam pampki za 43zł, więc
pampersy 43 zł, szt.66 - 1szt.= 0,65
tesco 30 zł, szt.52 - 1szt. = 0,58
no i które taniej wychodzą??
dokupiłam dzisiaj tescowych pieluch, a pampersy to chyba tylko do kościoła będę zakładać, do tego jeszcze rozmiar 4+ w tescowych jest większy niż w pampersach, wstyd pani inżynier, wstyd:-p

Co do pieluszek to używamy róznych, często z rossmana i huggisy. Ostatnio kupiłam Wiki pieluchy Bella i widze że od paru dni tyłeczek ma czerwony, już nie wiem czy to od pieluszek czy od tych ząbków. Bo niestety kupki rozwolnione ma. Już sama nie wiem :dry:.

Kaja, nie przejmuj sie :-D bywa i tak :-) A z tym tyleczkiem to moze byc wlasnie od kupek rozwolnionych - niestety przy zabkowaniu i rozwolnionku zmieniaja one sklad i moga nawet bardzo podraznic skorke naszych maluchow - ja wlasnie walcze z nie wiem czym, czy infekcja, czy odparzeniem Jagodki i to nie po raz pierwszy :-(

reklama
Do góry