ja używałam pieluch bordowych Rossmanna i byłam bardzo zadowolona, ale od kiedy moje dziecko zrobiło się nadruchliwe to one się nie sprawdzają, bo nie są flex. dlatego używam Huggies Super-Flex 4. i płacę 39 zł za 66 szt czyli 0,59 zł/szt. a rossmanowskie koszowałyby mnie 0,57 zł/szt więc różnica cenowa żadna a Huggiesy są dla Piotrusia jednak lepsze.
reklama
u nas tak jak pewnie i u was mamy problemy z przewijaniem bo mala sie za bardzo rzuca na wszystkie strony...ostatnio zrobilismy experyment i kupilismy pieluszki typu pull up ...takie jak majteczki , sa super polecam
Silunia chyba wiem o jakie Ci chodzi tylko u nas takich nie widziałam jedynie takie majtkowe dostajemy na basenie ale kosztuja 1zł, więc na co dzień by nas zrujnowały ale może gdzieś w hurtowniach można dostać bo są naprawde fajowskie
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Huggies robi ale tylko dla dzieci od 14-18 kg i to są takie majteczki treningowe pomagające w nauce korzystania z nocnika, normalnych pieluszek w postaci majteczek nigdzie nie spotkałam :-(
Pampers chyba takie robi ale nie jestem pewna.
kiedyś dawno temu, jak Wojtek sikał w pieluchy to pampers robił majtki, a teraz to już dawno takich nie widziałam, oprócz swimmersów oczywiście, ale te, to by trochę za drogo wychodziły
a propos gdzie w tej chwili tanie pampersy można dostać, tak po 42 zł jumbopakę najlepiej, a jak będą tańsze to się nie obrażę;-)
a propos gdzie w tej chwili tanie pampersy można dostać, tak po 42 zł jumbopakę najlepiej, a jak będą tańsze to się nie obrażę;-)
aaaaaa, a ja właśnie opisałam w wątku "Opieka nad maleństwami" peiluchowe majteczki, które znalazłam w Rossmannie
wklejam co napisałam:
nie wiem, czy to do tego wątku, ale odkryłam wczoraj w Rossmannie nowe pieluchy. właściwie to takie pieluchowe majteczki, bo zakłada się je właśnie tak jak majtki. kupiłam paczkę na próbę i dziś założyłam młodemu, żeby przetestować. fajna rzecz, choć Piotruś szczupły jest i majteczki są ciut szerokie w brzuszku dla niego, ale ponieważ są ze strechu więc mu nie spadły w Rossmannie to też nowość i na razie w 2 rozmiarach: maxi 9-15 kg i junior 15-22 kg. niestety dość droga to rzecz, bo 22 zł za 22 szt, czyli 1 zł/1 szt. na pewno nie do używania na co dzień, ale na pewno świetnie się sprawdzą w podróży, kiedy trzeba szybko i bezboleśnie zmienić pieluchę, albo na dłuższe wyjścia. na pewno dobre dla już chodzących maluchów i tych, które się przestawia na nocniczek. jakościowo wcale nie gorsze od markowych normalnych pieluch jednorazowych.
wklejam co napisałam:
nie wiem, czy to do tego wątku, ale odkryłam wczoraj w Rossmannie nowe pieluchy. właściwie to takie pieluchowe majteczki, bo zakłada się je właśnie tak jak majtki. kupiłam paczkę na próbę i dziś założyłam młodemu, żeby przetestować. fajna rzecz, choć Piotruś szczupły jest i majteczki są ciut szerokie w brzuszku dla niego, ale ponieważ są ze strechu więc mu nie spadły w Rossmannie to też nowość i na razie w 2 rozmiarach: maxi 9-15 kg i junior 15-22 kg. niestety dość droga to rzecz, bo 22 zł za 22 szt, czyli 1 zł/1 szt. na pewno nie do używania na co dzień, ale na pewno świetnie się sprawdzą w podróży, kiedy trzeba szybko i bezboleśnie zmienić pieluchę, albo na dłuższe wyjścia. na pewno dobre dla już chodzących maluchów i tych, które się przestawia na nocniczek. jakościowo wcale nie gorsze od markowych normalnych pieluch jednorazowych.
dzustta
Mama sierpniowa'06
Ostatnio w Tesco na Bielanach była promocja dużej paki Pamprsów za 38,99. Ale ludziska sie rzucili ......jeden to dwa wielkie kosze ich brałMoże ma w domu sporawą gromadkę
reklama
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
na handel brałOstatnio w Tesco na Bielanach była promocja dużej paki Pamprsów za 38,99. Ale ludziska sie rzucili ......jeden to dwa wielkie kosze ich brałMoże ma w domu sporawą gromadkę
a w innych tesco tez taka promocja?????
Podziel się: