reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, okazje - czyli co i gdzie mozna kupić taniej :)

ja używałam pieluch bordowych Rossmanna i byłam bardzo zadowolona, ale od kiedy moje dziecko zrobiło się nadruchliwe to one się nie sprawdzają, bo nie są flex. dlatego używam Huggies Super-Flex 4. i płacę 39 zł za 66 szt czyli 0,59 zł/szt. a rossmanowskie koszowałyby mnie 0,57 zł/szt więc różnica cenowa żadna a Huggiesy są dla Piotrusia jednak lepsze.

reklama
u nas tak jak pewnie i u was mamy problemy z przewijaniem bo mala sie za bardzo rzuca na wszystkie strony...ostatnio zrobilismy experyment i kupilismy pieluszki typu pull up ...takie jak majteczki , sa super polecam

u nas tak jak pewnie i u was mamy problemy z przewijaniem bo mala sie za bardzo rzuca na wszystkie strony...ostatnio zrobilismy experyment i kupilismy pieluszki typu pull up ...takie jak majteczki , sa super polecam

Silunia chyba wiem o jakie Ci chodzi tylko u nas takich nie widziałam jedynie takie majtkowe dostajemy na basenie ale kosztuja 1zł, więc na co dzień by nas zrujnowały ale może gdzieś w hurtowniach można dostać bo są naprawde fajowskie:tak:

Huggies robi ale tylko dla dzieci od 14-18 kg i to są takie majteczki treningowe pomagające w nauce korzystania z nocnika, normalnych pieluszek w postaci majteczek nigdzie nie spotkałam:no: :-(

kiedyś dawno temu, jak Wojtek sikał w pieluchy to pampers robił majtki, a teraz to już dawno takich nie widziałam, oprócz swimmersów oczywiście, ale te, to by trochę za drogo wychodziły:-D
a propos gdzie w tej chwili tanie pampersy można dostać, tak po 42 zł jumbopakę najlepiej, a jak będą tańsze to się nie obrażę;-)

aaaaaa, a ja właśnie opisałam w wątku "Opieka nad maleństwami" peiluchowe majteczki, które znalazłam w Rossmannie :tak:
wklejam co napisałam:

nie wiem, czy to do tego wątku, ale odkryłam wczoraj w Rossmannie nowe pieluchy. właściwie to takie pieluchowe majteczki, bo zakłada się je właśnie tak jak majtki. kupiłam paczkę na próbę i dziś założyłam młodemu, żeby przetestować. fajna rzecz, choć Piotruś szczupły jest i majteczki są ciut szerokie w brzuszku dla niego, ale ponieważ są ze strechu więc mu nie spadły :tak: w Rossmannie to też nowość i na razie w 2 rozmiarach: maxi 9-15 kg i junior 15-22 kg. niestety dość droga to rzecz, bo 22 zł za 22 szt, czyli 1 zł/1 szt. na pewno nie do używania na co dzień, ale na pewno świetnie się sprawdzą w podróży, kiedy trzeba szybko i bezboleśnie zmienić pieluchę, albo na dłuższe wyjścia. na pewno dobre dla już chodzących maluchów i tych, które się przestawia na nocniczek. jakościowo wcale nie gorsze od markowych normalnych pieluch jednorazowych.

Ostatnio w Tesco na Bielanach była promocja dużej paki Pamprsów za 38,99. Ale ludziska sie rzucili ......jeden to dwa wielkie kosze ich brał:szok::szok:Może ma w domu sporawą gromadkę ;)

reklama
Ostatnio w Tesco na Bielanach była promocja dużej paki Pamprsów za 38,99. Ale ludziska sie rzucili ......jeden to dwa wielkie kosze ich brał:szok::szok:Może ma w domu sporawą gromadkę ;)
na handel brał:tak:
a w innych tesco tez taka promocja?????

Do góry