reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

kochana butki tutaj na takiego malca kosztuja od 45 euro, a znalazlam swietne w pewnym sklepie internetowym za jedyne 75zl bo to przecena z 230zl. Chcialabym je bardzo, bo to prawdziwa skorka, a nie chcialabym kupowac bucikow za 45euro tylko na ta zime:no::sorry:

Swietnie Cie rozumiem,bo mam ten sam dylemat...porzadne buty dla dziecka na zime 50 € ...to sobie kupuje tansze :zawstydzona/y: i tez mi zal wydac te 50 tylko na same buty a gdzie cala reszta?

Chociaz w PL za porzadne buciki trzeba dac tyle samo,albo??? bo jade do PL z poczatkiem listopada,wiec moze tam cos wyhacze??

reklama
Rozumię bo tutaj zimowe kosztują ok 35 f, więc prawie to samo, a na ebayu widzę za 12f fajne i nowe, ale ja jeszcze chwilkę poczeka i pójdę zmierzyć do sklepu. Jak mówię, przymierzyć można, kupić nie trzeba.

tak to są te baby esential. Ja teraz akurat miałam 4 pampersa i kupiłam teraz 4+ te tesco i są sporo większe, przede wszystkim szersze no i trochę twardsze, właściwie nie wiem do jakich pamków porównać bo od trzech miesięcy lecimy na pampersach oryginalnych i juz zapomniałam jak wyglądają pieluchy innych firm...w każdym razie są bardzo dobre jakościowo, mają rozciągane rzepy, są pokryte tym oddychającym materiałem a nie żadną ceratką, ja je kiedyś bardzo długo używałam i zawsze byłam zadowolona! i wychodzi 33 gr za pieluszkę:-)

Ech a mi dopiero tesco budują Magda:( A cena kusząca przyznam.
A możesz zdjęcie jakieś wkleić albo link bo ja wzrokowiec jestem i jak zobaczę to potem będę szukać na półkach

jestemJolka- znalazlam butki idealne!:-) I wiesz co, jakie tanie:tak:?!?
Tylko 19,90 euro. W deichmann. Prawdziwa skorkaa w srodku jakby owcza welna wylozone:-):-)
CIMG3888.jpgCIMG3893.jpgCIMG3885.jpg

tak to są te baby esential. Ja teraz akurat miałam 4 pampersa i kupiłam teraz 4+ te tesco i są sporo większe, przede wszystkim szersze no i trochę twardsze, właściwie nie wiem do jakich pamków porównać bo od trzech miesięcy lecimy na pampersach oryginalnych i juz zapomniałam jak wyglądają pieluchy innych firm...w każdym razie są bardzo dobre jakościowo, mają rozciągane rzepy, są pokryte tym oddychającym materiałem a nie żadną ceratką, ja je kiedyś bardzo długo używałam i zawsze byłam zadowolona! i wychodzi 33 gr za pieluszkę:-)

potwierdzam sa małowiele fajne ja bym przyrównała do dada
i teraz nie wiem bo dzis bylam w tesco to maja full pampersów i w promocji giga packi hugiesów za 54zł i te tescowe po 33 za 2 paki, które wybrać?:)

reklama
Do góry