reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PROMOCJE - dzielmy się informacjami

katjuszkaa

Fanka BB :)
Miasto
małopolskie
Po krótkiej konsultacji na wątku rozszerzania diety - nowy wątek - PROMOCJE
Jeżeli wiecie, że w jakimś sklepie jest aktualnie super promocja na np jedzonko, mleczko, pampki itp to wrzucajcie info tu.

Ja z mojej strony wrzucam to co już napisałam na rozszerzaniu diety:

W Rossmanie jest promocja na słoiczki z Hippa, Gerbera i BoboVity.
Mi wyszło z karta rossne po 2,83 szt.za marchewkę, brokul itp. Bo jest drugi słoiczek za pół ceny (Hipp i Bobovita) (tylko jako niewprawiona nie wiem czy to dobra cena...)

Jest też promocja na obiadki Gerbera 3 za cenę 2.

z tego co kojarzę to promocja jest do 8. lub 9. września

reklama
Po wczorajszych zakupach mogę podzielić się informacjami o promocjach.

Pampersy zielone activ baby są na promocji w Carrefourze - 84 zł za karton 150 sztuk rozmiar 3.
W Tesco też są i na to samo wychodzi, bo za karton 132 sztuki 3 płaciłam 72 zł, z tym że trzeba mieć kartę ClubCard.

W Tesco kaszki Bobovita 230 g są w cenie 18 zł za 3 sztuki.

W Carrefour są deserki Bobofrut 4 w cenie 3. Natomiast soki Bobofrut 5 w cenie 4.

reklama
Do góry