Chciałaby ale bardzo sie boi, mowilem jej ze za tydzień wynik sie nie zmieni, wiec zgodzila sie, ale dzisiaj raczej sie zmusi :/ Ogólnie domyslam sie co teraz o mnie myślicie, ale kazdy popełnia błedy, zreszta sama była swiadoma ze tylko sie przyjaznimy.... Zreszta dowiedziala sie ze wrocilem do bylej dziewczyny i jestes zła na mnie
reklama
agabaj92
Fanka BB :)
A można spytać o wasz wiek? To seks z nią miał być na pocieszenie czy tylko numerek bez zobowiązań? Ciąża wiele zmienia jak już. Test niech zrobi wszystko się wyjaśni a najlepiej jak dziewczyny radzą laboratorium i bhcg wtedy wszystko jasne będzieChciałaby ale bardzo sie boi, mowilem jej ze za tydzień wynik sie nie zmieni, wiec zgodzila sie, ale dzisiaj raczej sie zmusi :/ Ogólnie domyslam sie co teraz o mnie myślicie, ale kazdy popełnia błedy, zreszta sama była swiadoma ze tylko sie przyjaznimy.... Zreszta dowiedziala sie ze wrocilem do bylej dziewczyny i jestes zła na mnie
Ewelina.Be
Dla mnie to trochę dziwne, że dziewczyna, która teoretycznie nie chce być w ciąży uprawia seks bez zabezpieczeń w czasie okoloowulacyjnym. Jesteś pewny, że ona nie chciała Cię złapać na dziecko?
W końcu też z jakiegoś powodu jest zła na Ciebie, że wróciłeś do byłej dziewczyny
W końcu też z jakiegoś powodu jest zła na Ciebie, że wróciłeś do byłej dziewczyny
Magdusia88
Każdy popełnia błędy, to prawda. Nie mam zamiaru prawic ci morałów. Wg mnie ryzyko ciąży jest niskie i prawdopodobnie koleżanka nie jest w ciąży, jednak stres i niewiedza są gorsze niż prawda.Chciałaby ale bardzo sie boi, mowilem jej ze za tydzień wynik sie nie zmieni, wiec zgodzila sie, ale dzisiaj raczej sie zmusi :/ Ogólnie domyslam sie co teraz o mnie myślicie, ale kazdy popełnia błedy, zreszta sama była swiadoma ze tylko sie przyjaznimy.... Zreszta dowiedziala sie ze wrocilem do bylej dziewczyny i jestes zła na mnie
Na pewno znajdą się dziewczyny, które chętnie posuszą Ci głowę. [emoji3]
Mam nadzieję, że przez obecną sytuację wylał Ci się kubel zimnej wody na głowę i zastanowisz się następnym razem zanim pójdziesz z kimś do wyrka. Śpij z kim chcesz, jesteś mlody, seks jest dla ludzi, ale myśl ZAWSZE o antykoncepcji. No i licz się z ewentualną wpadka (nie ma 100% antykoncepcji), wtedy niestety powinieneś wziąć odpowiedzialność za to dziecko. Pamiętaj o tym i zyj szczęśliwie, ale i odpowiedzialnie. [emoji846]
to mi daje dużą nauczkę, dziękuję za pomocKażdy popełnia błędy, to prawda. Nie mam zamiaru prawic ci morałów. Wg mnie ryzyko ciąży jest niskie i prawdopodobnie koleżanka nie jest w ciąży, jednak stres i niewiedza są gorsze niż prawda.
Na pewno znajdą się dziewczyny, które chętnie posuszą Ci głowę. [emoji3]
Mam nadzieję, że przez obecną sytuację wylał Ci się kubel zimnej wody na głowę i zastanowisz się następnym razem zanim pójdziesz z kimś do wyrka. Śpij z kim chcesz, jesteś mlody, seks jest dla ludzi, ale myśl ZAWSZE o antykoncepcji. No i licz się z ewentualną wpadka (nie ma 100% antykoncepcji), wtedy niestety powinieneś wziąć odpowiedzialność za to dziecko. Pamiętaj o tym i zyj szczęśliwie, ale i odpowiedzialnie. [emoji846]
reklama
Emilcia88
Mogła byś się zdziwićSkoro wzięła pigułkę awaryjną to w ciąży nie jest.
Podziel się: