reklama
Bravo girl chybaNic nie wyłowisz.....proponuję poczytać Bravo......tam napewno znajdziesz odpowiedź na interesujący Cię temat.....
hahaha zabojcze pytanie , rzeczywiscie chlopaczek z Ciebie chyba jest.
onanizujesz sie przed randka ? nie myjesz rak , przed tkz. (w twoim jezyku)palcowka ...koles gdzie Ty zyjesz? wspolczuje dziewczynie, plemniki nie maja szans na tak dlugotrawle przezycie po za penisem czy pochwa ....
onanizujesz sie przed randka ? nie myjesz rak , przed tkz. (w twoim jezyku)palcowka ...koles gdzie Ty zyjesz? wspolczuje dziewczynie, plemniki nie maja szans na tak dlugotrawle przezycie po za penisem czy pochwa ....
mata-kow
mama do kwadratu :)
chodzi o max 2 minuty poza organizmem, bo taki przypadek przedstawił zigzak ;-)mata-kow z tymi 2 minutami max to trochę przesadziłaś............
A w artykule, który podsunął była mowa o życiu w drogach rodnych kobiety, więc sam mieszasz i nie wiesz o co Ci chodzi
ekstasia
MAMA '04,'06,'07
Ja nie mogę - co ta młodzież wyprawia.
Ludzie myjcie ręce - jedyne co mogę odpowiedzieć - reszty pytań by nie było gdyby koleś po prostu przestrzegał podstawowych zasad higieny - aż mi się wierzyć nie chce, normalnie się uśmiałam.
Ale tak patrząc na to z innej strony - to nam rośnie społeczeństwo że hoho.
Ludzie myjcie ręce - jedyne co mogę odpowiedzieć - reszty pytań by nie było gdyby koleś po prostu przestrzegał podstawowych zasad higieny - aż mi się wierzyć nie chce, normalnie się uśmiałam.
Ale tak patrząc na to z innej strony - to nam rośnie społeczeństwo że hoho.
Podziel się: