reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problem ze spaniem u rocznego dziecka - nocne budzenie

Witam,

Byc może ktoś kto miał podobny problem będzie w stanie mi cos konkretnego poradzić. Moja 13-miesięczna córeczka od około miesiąca zaczęła budzic sie w środku nocy (między 2 a 3) - czasami z histerycznym płaczem a czasami po prostu pojękuje. Kiedy rozbudza się an dobre w momencie gdy próbuję ja usypiać, chce się bawić. Kiedy próbuję zostawić ja samą, wpada w płacz.
Nie znam przyczyny takiej sytuacji: na pewno nie sa to zęby, pielucha czy głód. próbowałam juz wszystkiego. Wcześniej przesypiała całe noce, kiedy sie budziła trwało to chwile i zasypiała sama bez mojej obecności.

Czy to przejściowe, czy przyczyna może być poważniejsza? Nie wiem, proszę o poradę.

Pozdrawiam :-D

reklama
poszukaj innych postów w tej tematyce, jest ich bardzo dużo i być może znajdziesz w nich rozwiązania swojego problemu, być może jest to tylko skok rozwojowy i wszystko samo minie ... jeżeli córeczka po wybudzeniu chce się bawić nie możesz na to pozwolić, trzeba zgasić światło i próbować aż do skutku :-)

Jeśli budzi się z przeraźliwym krzykiem, to mogą być lęki nocne, choć one wyst. ok. 2 roku życia, ale każde dziecko jest przecież inne... poszukaj sobie dokładnie, jakie są objawy i zobacz, czy występują u Twojego dziecka.

a moze jakieś łóżeczko bujane lub kołyska, myślałaś o tym? widziałam np na feretti,pl pare modeli ale i na allegro są fajne :)

Do góry