Kinga10204
Fanka BB :)
Mam problem z córką ma 2 lata i 2 miesiące. Córka od początku pięknie spała przesypiała całe nocki a od jakiegoś miesiąca budzi się kilka razy w ciągu tygodnia w nocy i nie śpi przez kilka godzin przykładowo obudzi się o 4 to już nie zaśnie do rana, obudzi się o 1 to zaśnie o 4 w tym czasie krzyczy, śmieje się, rozmawia sama że sobą np z bohaterem z bajki, rzuca się, kopie widać, że chce spać, ale z tym walczy lub nie może zasnąć. Wcześniej też zdarzało jej się budzić, ale przyszła do nas i zasypiała a teraz chwilę leży cicho jakby próbowała zasnąć i się zaczyna. W dzień jest pogodna dziewczynką nie na z nią większych problemów. 4 miesiące temu urodziłam drugie dziecko, ale mała nie jest o niego zazdrosna bynajmniej tego nie pokazuje on jest grzecznym dzieckiem więc poświęcam im tyle samo czasu mąż też jest cały czas w domu i jak nie ja to on się nią zajmuje . Córka bierze palce do buzi i próbujemy ją tego oduczyć, ale z marnym skutkiem tak samo zabraliśmy jej pieluchę i ma ją tylko do spania, bo by z nią chodziła cały czas. Miała któraś podobną sytuację? Sama już nie wiem co robić iść z nią do jakiegoś specjalisty czy przeczekać? Dodam jeszcze, że córka jest drobniutka, bo ma 11,2 kg í jest niejadkiem robiliśmy badania, ale wszystko było w porządku nie wiem czy to może mieć coś z tym wspólnego.