Witam, staramy się z mężem o dziecko. W międzyczasie okazało się ze mam PCOS i IO. Mam lekko podwyższony testosteron. Dużo czarnych grubych włosków na pośladkach i całych nogach oraz bikini. Gdy depiluje maszynką odrastają grubsze i mocniejsze. Czy jest lek który stosowałyście i wam pomógł? Włoski przestały rosnąć lub zrobiły się cienkie? Antykoncepcja wykluczona, biore Siofor 500. Doradzicie? Czy moge z tym wygrac dopiero po urodzeniu dziecka?
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Polecam depilację laserową póki nie jesteś w ciążyWitam, staramy się z mężem o dziecko. W międzyczasie okazało się ze mam PCOS i IO. Mam lekko podwyższony testosteron. Dużo czarnych grubych włosków na pośladkach i całych nogach oraz bikini. Gdy depiluje maszynką odrastają grubsze i mocniejsze. Czy jest lek który stosowałyście i wam pomógł? Włoski przestały rosnąć lub zrobiły się cienkie? Antykoncepcja wykluczona, biore Siofor 500. Doradzicie? Czy moge z tym wygrac dopiero po urodzeniu dziecka?
Cookie_
Moderator
Też mam IPL Braun i polecam.Polecam depilator laserowy, nawet taki domowego użytku. Ja mam Brauna i jest ok.
reklama
mamainsulinka
Aktywna w BB
Też mam IO. Dobra dieta, metformina na pewno trochę pomaga. Ja chodziłam jeszcze jakiś czas na laser…Witam, staramy się z mężem o dziecko. W międzyczasie okazało się ze mam PCOS i IO. Mam lekko podwyższony testosteron. Dużo czarnych grubych włosków na pośladkach i całych nogach oraz bikini. Gdy depiluje maszynką odrastają grubsze i mocniejsze. Czy jest lek który stosowałyście i wam pomógł? Włoski przestały rosnąć lub zrobiły się cienkie? Antykoncepcja wykluczona, biore Siofor 500. Doradzicie? Czy moge z tym wygrac dopiero po urodzeniu dziecka?
Podziel się: