Witam dziewczyny Jestem tu nowa i mam bardzo nurtujące mnie pytanie. Mianowicie dzidziuś nie chce zdradzić nam płci. Lekarz ciagle jest niepewny. Na zwykłym usg stwierdził ze na 80% spodziewamy się córeczki, usg 4D skłoniło go do wątpliwości... rzućcie proszę okiem i powiedzcie na co po zdjęciu wam to wyglada. Z góry dziękuje
reklama
Rozwiązanie
I ja też jestem zdania, że najlepiej kupić w neutralnych barwach, zresztą i tak z tych początkowych ubranek dziecko błyskawicznie wyrasta. Ja w obu ciążach do końca nie znałam nawet na 70% płci, bo obie córy tak się ustawiały, jakby wstydliwe były :-) Ubranek miałam pełno białych, beżowych i zielonych
Zależy od sprzętu i lekarza :-)?? No tak, skoro lekarz widzacy 2000 ust rocznie nie jest pewien to warto zapytać randomowych użytkowników internetu - na pewno lepiej się znają i zobaczą lepiej niż głupi lekarz :v
Ale tez fakt ..tyle ze ja tam widze jajeczka chyba ze to cos innego xD
Ale na prawdę uważasz, że ktoś zobaczy tu coś lepiej niż fachowiec widzący takie jajeczka od x lat x razy dziennie z każdej strony i w każdym dniu ciąży? No błagamZależy od sprzętu i lekarza :-)
Ale tez fakt ..tyle ze ja tam widze jajeczka chyba ze to cos innego xD
Asteraki
Fanka BB :)
A nie możecie po prostu poczekać do następnego badania? Dziecko zmieni pozycję i będzie wiadomo na 100%.
No dokładnie. Ja do samego porodu nie znałam płci (ale rodziłam w 6. miesiącu), bo młody tak się zawsze ustawiał, że za nic nie szło podejrzeć.Ale na prawdę uważasz, że ktoś zobaczy tu coś lepiej niż fachowiec widzący takie jajeczka od x lat x razy dziennie z każdej strony i w każdym dniu ciąży? No błagam
To nie chodzi o to ze nie ufam lekarzowi tylko sytuacja mnie lekko stresuje i myśle ze wśród wielu matek na forum chodź jedna może powiedzieć np o mam podobne zdjęcie i u mnie był chłopak/dziewczyna. Mieszkam za granica z mężem i jestem w wyprawce sama wiec wolałabym być przygotowana na ewentualne wcześniejsze przyjście na świat malucha. Wiele kobiet nie wie do końca co urodzi, a ostatnio moja koleżanka urodziła w 33 tygodniu.. dlatego pytam
Ale na prawdę uważasz, że ktoś zobaczy tu coś lepiej niż fachowiec widzący takie jajeczka od x lat x razy dziennie z każdej strony i w każdym dniu ciąży? No błagam
reklama
Dzięki za opinie dla mnie tez wyglada to podejrzanie. Ujęcie mam z filmu 4d, a może lekarz po prostu tego nie zauważył ? Wydaje mi się ze dziewczynki wyglądają trochę inaczejDla mnie chłopczyk widac jakby jajeczka:-)
reklama
Podziel się: