Mój syn urodził się z wagą 4200 jak wychodziliśmy ważył 3800, ja karmiłam go piersią niestety niby miałam dużo pokarmu i syn jadł ciągle ,ale nie przybierał zbytnio ,dlatego kazano mi dodatkowo podawać mleko modyfikowane, ja używałam bebilon fakt bardzo drogie ,ale jedynie po tym było ok , po innych był płacz i ból brzucha,może naprawdę musisz dopasować mu mleko. Już nie pamiętam jakie proporcje mu dawałam, dokładnie to piszę na opakowaniu ile ml co ile godzin powinno się podawać. A ty jakie mleko używasz? I butelki? Wiem ,ze podawałam mu też picie herbatkę koperkową, ale to chyba od 1 miesiąca o ile dobrze pamiętam. Poszukaj jakiegoś dobrego lekarza na znany lekarz i nie czekaj, bo szkoda biedactwa. I pamiętaj jak zmienia się dziecku mleko to nie na raz tylko mieszanki się robi, bo to też źle wpływa na dziecka brzuszek.
Jeśli chodzi o cc to prawie każde dziecko ma problem z oddychaniem, mój po urodzeniu po chwili zrobił się siny i miał podawany tlen. Zazwyczaj te dzieciaczki z cc dostają mniej punktów
Jeśli chodzi o cc to prawie każde dziecko ma problem z oddychaniem, mój po urodzeniu po chwili zrobił się siny i miał podawany tlen. Zazwyczaj te dzieciaczki z cc dostają mniej punktów